Det nyeste skud på stammen er burgerbaren Cock's 'n' Cows i det lokale, hvor cocktailbaren og restauranten Tender havde hjemme indtil for nylig. Folkene bag står også bag steder som Nord, Bar7 og Francis Pony, og de lover hjemmelavede burgere af god kvalitet, men til priser, der er til at betale for de fleste.

Skulle det være en Governator?
På menuen frister fx en "Bohemian Pork Rib" med gris, sprød sværd og Carl Johan-remoulade og rødkål, den internationalt inspirerede "The Marco Polo" med spicy kyllingebryst, mango chutney, thaibasillikum og koriander og "The Governator" med dobbelt bøf af hakket oksekød, bacon, røgsalt, dobbelt cheddar, mayo, løg, ketchup og onion rings.

Og prisen? Fra 68 til 110 kr., hvilket utvivlsomt må siges at være rimeligt.

Tilbehør kommer dog udover, og her kan man vælge imellem løgringe, tigerrejer, friterede blæksprutter, fritter, barbequevinger og hjemmetwistede twister fries.

Til at skylle herlighederne ned med fås cocktails til 60 kr., øl i iskrystalliserede ølkrus og shakes, som bagmændene på deres Facebookgruppe proklamerer "formentlig vil gå over i Københavnerhistorien en dag"

Kæmpe marked for burgere

Spørger man det sidste par ugers ukronede burgerkonge, Henrik Yde, om han føler sig presset af konkurrencen, er det slet ikke tilfældet.

"Sidste søndag lavede vi nær ved 1000 burgere, og vi havde regnet med at skulle lave 100 om dagen, og det er også det, vores køkken er bygget til. Det er gået helt over gevind, og selvom vi lukker dørene for flere gæster, kravler folk bare ind ad bagvinduet og siger de er kørt helt fra Køge. Det er vanvittigt."

Derfor hilser han kun konkurrence velkommen.

"Den overvældende opmærksomhed, der har været omkring åbningen af Burger & Bun har vist, at markedet for burgere i København sagtens kan rumme mange flere spillere."

Og det kommer det altså så til nu, hvor Cock's 'n' Cows slår dørene op. Første åbningsdag bliver den 10. september.