I Christian Aarøs restaurant Premisse kan man være sikker på én ting: Man får aldrig et glas vin, han ikke selv kan lide. Derfor er der kun få oversøiske frugtbomber og slet ingen vin fra Chile på kortet. Aarø er en mand, der er kendt for sin kompromisløse, eksperimenterende stil og det image har han det fint med.
 
Som tidligere dansk og nordisk mester i vinsmagning må Christian Aarø have et godt bud på, hvor man skal vende sig hen for et godt glas vin i det efterhånden ret store udbud af vinbarer i København?
 
Christian Aarøs yndlingsvinbarer
Der er ifølge Aarø tre rigtig gode vinbarer i København, en bar med et godt champagnekort og en hel masse, han ikke har prøvet. Den sparsomme fritid, livet som restauratør levner, spenderes helst på steder, hvor han kender personalet eller ejerne. Og så er det et must, at stederne ligger i gå-afstand fra Dronningens Tværgade.
 
Favoritterne er:
 
R Vinbar”De har utroligt fair priser og nogle rigtige stjernekøb på flaskekortet. Her kan man få virkelig stor vin for pengene.”
 
Tire Bouchon”De har gode franske vine og stilen er meget rustik og fransk.”
 
Nimb Vinbar”De har altid et super tilbud og store vine på glas. Men vinpriserne er så i øvrigt meget nutidige i forhold til på Restaurationens vinbar”
 
K Bar”Når vi (personalet på Premisse, red.) går ud så går vi tit på K Bar og drikker champagne, de har nogle rigtig gode, sjove champagner, men de har ikke gode rød- og hvidvine”
 
Byens bedste vinkort
Blandt de restauranter, som har de bedste vinkort, nævner Aarøe Herman, Søllerød Kro og Le Sommelier. ”Dels er de dygtige og så har de har alle sammen kapital bag sig og det kan altså ses i kortet. Hvis man har råd til at investere flere millioner og gør det over flere år, så har man mulighed for at lave et rigtig flot kort fra bunden af. Og det har de heldigvis gjort.”

”De har utroligt fair priser og nogle rigtige stjernekøb på flaskekortet. Her kan man få virkelig stor vin for pengene” (om R Vinbar)