6 lækre spisesteder i Aarhus_1Den traditionelle dansker

Klokken inviterer indenfor til et klassisk dansk køkken, hvor gæsterne kan nyde traditionel, dansk mad af høj kvalitet i hyggelige og afslappende omgivelser.

Menuen på Klokken består af traditionelle danske retter og vil byde velkommen til både frokost- og aftenservering. Den gode madoplevelse tager afsæt i det traditionelle danske køkken og er tro mod de danske rødder og råvarer. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN HER

6 lækre spisesteder i Aarhus

FF

I en hyggelig baggård ved Åen bag Hotel Ferdinand gemmer sig en stilfuld restaurant med et casual eating koncept, hvor man kan lade køkkenet forkæle sig med mange serveringer, som kan deles ved bordet eller a la carte retterne. Bag baren er altid en dygtig bartender, som finder den cocktail som passer bedst til dig.
LÆS MERE OM RESTAURANTEN HER


Picture

Det smagsfulde asiatiske køkken

Kowloon er et populært spisested, både til hverdag og fest. Diep, som driver Kowloon, har specialiseret sig i det Thailandske, Vietnamesiske og kinesiske køkken. Maden tilberedes fra bunden og altid af friske råvarer. Grøntsagerne er vigtige smagsgivere i det asiatiske køkken, så Diep har faste regler for hvordan hun vil have sine grøntsager - fåes den ikke som hun vil have den, vælger hun en anden.

Restauranten er meget dynamisk, forstået på den måde, at maden er forholdsvis hurtigt tilberedt og serveret samt de mange som kommer ind for at hente sin mad med hjem. Trods travlheden, er alt så velorganiseret, at det hele foregår roligt og med stort smil til gæsterne.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN HER

Picture

Kompromisløs på bæredygtighed og økologi

Her kan du ”Fika” hele dagen, som svensken ville sige det. Allerede fra kl. 10:00 er der lækre og sunde hjemmelavede salater, smoothies, brunch samt varme og kolde anretninger klar til servering. Og er man miljøbevidst, kan man glæde sig over, at alt er så bæredygtigt, økologisk og bionedbrydeligt som muligt.

Al mad og drikke er økologisk, kvaliteten kompromisløs og lavet fra bunden. Flere retter på menukortet er Glutenfri og Laktosefri og ønskes brunchen som vegetarisk version, er det blot at sige det til personalet.

LÆS MERE OM CAFEEN HER

Picture

Cafeen med de grønne valg

Det er et utraditionelt menukort for en cafe, som hersker her på Gemmestedet. 

Maden er verdensinspireret, men har især hentet inspiration fra Tyrkiet. Her er både lette caferetter som tapas med humus, tzatziki og auberginer til cafeens Köfte burger, med en tyrkisk krydret bøf. Cafe Gemmestedet laver også deres egen børek, som er endnu en tyrkisk specialitet. 

LÆS MERE OM CAFEEN HER

Picture

Den inspirerende og overraskende

Hærværks menu kan ikke ses nogle steder, da drengene vil respektere deres producenters mængder, men også ud fra idéen om at folk altid vælger det som de kender. Menuen er enkel, ligetil og valgt for dig, det eneste du skal tage stilling til er drikkevarer og dine medspisere.

Nøgleordene for køkkenstilen er smag, håndværk og respekten for råvarerne. Producenterne er lokale ildsjæle med samme tilgang til naturen og sæsonerne som kokkene selv. Samarbejdet med Søren Sørøver, Lone landmand og Sommergrønt vises fra jord til bord på tallerknerne.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN HER