Asiatisk restaurant med take away
Åbningstider:  Tirsdag - søndag: kl. 12-21
køkkenet lukker kl. 20:30

OBS: Ferielukket 9. til 24. juli 2018

Kowloon er et populært spisested, både til hverdag og fest. Diep, som driver Kowloon, har specialiseret sig i det Thailandske, Vietnamesiske og kinesiske køkken. Maden tilberedes fra bunden og altid af friske råvarer. Grøntsagerne er vigtige smagsgivere i det asiatiske køkken, så Diep har faste regler for hvordan hun vil have sine grøntsager - fåes den ikke som hun vil have den, vælger hun en anden.

Restauranten er meget dynamisk, forstået på den måde, at maden er forholdsvis hurtigt tilberedt og serveret samt de mange som kommer ind for at hente sin mad med hjem. Trods travlheden, er alt så velorganiseret, at det hele foregår roligt og med stort smil til gæsterne. Diep fortæller, at hun har en kok til hver afdeling af sit køkken, for at sikre den bedste tilberedning af alle retter. 

Kowloon lægger op til et sundt og veltilberedt måltid, som serveres hurtigt, således at travle familier kan få en hyggestund sammen, inden børnene skal puttes. Og alle som sætter pris på det asiatiske køkken, hvadenten de spiser alene eller sammen med andre.

Take away kan også bestilles til større selskaber - har man brug for udbringning, kan det ske ved bestilling på Kowloons hjemmeside.

Kowloon har en lillebror på Bangårdsgade 33, hvor alle de samme retter kan afhentes eller spises.

 

 

 

Kowloon

Frederiksgade
8000 Århus C

Profil: Asiatisk restaurant med take away

Åbningstider:
Tirsdag - søndag: kl. 12-21
køkkenet lukker kl. 20:30

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17337) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17337)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Kowloon

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: