Klokken Aarhus
Restaurant

Klokken Aarhus

Mindegade 6 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk mad og hygge

2.

Danske håndværk

3.

Smørrebrød og klassikere

Profil

Traditionelt og ambitiøst dansk køkken

Pris
Frokost

75 - 179

Hovedret

159 - 189

Menu

285 -

Åbningstider

Køkkenets åbningstider:

Mandag - onsdag: 11.30-20:00
Torsdag: 11.30-21:00
Fredag - lørdag: 11.30-22:00
Søndag: 11.30-14:00

(Mandag-torsdag har køkkenpersonale pause kl. 14-17 for at gøre klar til aftenens service)

Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Klokken inviterer indenfor til et klassisk dansk køkken, hvor gæsterne kan nyde traditionel, dansk mad af høj kvalitet i hyggelige og afslappende omgivelser.

Menuen på Klokken består af traditionelle danske retter og vil byde velkommen til både frokost- og aftenservering. Den gode madoplevelse vil ikke tage afsæt i nye fortolkninger af det danske køkken, men i stedet fokusere på traditioner ved at være tro mod de danske rødder og gøre brug af de bedste råvarer. Prøv f.eks. smørrebrødsklassikerne pandestegt rødspætte, roastbeef eller hjemmelavet hønseslat, eller dyk ned i én af Klokkens varme retter såsom pariserbøf, tarteletter eller hele kongerigets nationalret: Stegt flæsk med persillesovs. Kan du ikke få nok af flæsk, så kan du med fordel - og fuld forståelse - vælge det ad libitum. Til den søde tand byder menukortet på dansk rødgrød med hvid chokoladefløde samt pandekager med vaniljeis og jordbærkompot.

Til god dansk mad hører god drikke til. Klokken byder på 12 hjemmelavede snapse; én snaps for hver af urets 12 timevisere. Restaurant Klokken garanterer noget for enhver smag. Prøv f.eks. vores dildsnaps, indonesisk langpebersnaps eller røget enebærsnaps. Hvis man er en anelse ubeslutsom, kan man gå i krig med Klokkens snapsebræt og få tørsten slukket med en række forskellige udvalgte snapse. Derudover kan man selvfølgelig også holde væskebalancen ved lige med vine, diverse vand eller en række velkendte øl med alt fra ”Aarhusianeren” aka. Ceres Top, til belgisk munke-øl og moderne craft beer.

Restauranten har til huse i det centrale Aarhus på Mindegade 6, i lokalerne der før husede gammelkendingen La Belle. Den forhenværende løsslupne stemning er erstattet med en dejlig atmosfære af hygge og højt humør, hvor man kan nyde gode stunder og dejlig mad med dem man holder af .

Velkommen til Klokken Aarhus, hvor danske værdier som kvalitet og hygge er i højsædet!

Andre spisesteder