Cafe Gemmestedet
Cafe

Cafe Gemmestedet

Gammel Munkegade 1 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Populær cafe i latinerkvarteret

2.

Tyrkisk inspirerede caferetter

3.

Solrig udeservering hele sommeren

Profil

Hyggelig tyrkisk inspireret cafe i Aarhus centrum

Pris
Hovedret

45 - 110

Åbningstider
Mandag - Torsdag: Kl. 10.00 - 24.00
Fredag - Lørdag: Kl. 10.00 - 02.00
Søndag: Kl. 10.00 - 19.00
Det siger gæsterne
4.4

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

På hjørnet mellem Klostergade og Gl. Munkegade ligger den hyggelige Cafe Gemmestedet. Her er altid fyldt med mennesker, både sommer og vinter, og så snart solen titter frem er bordene udenfor besatte.

Cafeen er indretter med store og farvestrålende malerier på væggene, bløde siddemøbler og et klaver fyldt med bøger og brochure giver stedet et kunstnerisk islæt, som oser af god stemning og hjemmelig hygge. Der er ingen tvivl om, at man kan gemme sig fra hverdagens travlhed i denne rolige oase.

Det er ikke den traditionelle cafemad som er på menukortet, maden er verdensinspireret, men har især hentet inspiration fra Tyrkiet. Her er både lette caferetter som tapas med humus, tzatziki og auberginer til cafeens Köfte burger, med en tyrkisk krydret bøf. Cafe Gemmestedet laver også deres egen børek, som er en tyrkisk specialitet. Børek er kød eller grønsager indbagt i filodej. Hvis man ikke ønsker vin til maden, har cafeen et bredt udvalgt af skønne cocktails.

Arrangementer

Cafe Gemmestedet har et lille hyggeligt selskabslokale, hvor der er plads til 26 personer. Lokalet har man for sig selv og her kan man nyde den intime stemning. Det kan f.eks. være til firmajulefrokost, fødselsdag eller til barnedåben.

Her er det muligt for studerende at få 10 % studierabat

Følg med i hverdagens nyheder fra cafe Gemmestedet på facebook

 

Andre spisesteder