Den Græske restaurant i Vejle 

Spiseliv Taverna Hellas Restaurant Vejle

For dem, der længes efter en græsk sommerstemning i hjertet af Danmark, er Taverna Hellas i Vejle et oplagt valg. Denne hyggelige græske restaurant tilbyder en autentisk oplevelse med et stort udvalg af traditionelle retter fra det græske køkken. Taverna Hellas er kendt for sin varme atmosfære og imødekommende personale, der straks får gæsterne til at føle sig velkomne. Udover det lækre madudvalg, har Taverna Hellas også et imponerende sortiment af græske vine og drikkevarer, der passer perfekt til menuen. Så hvis man ønsker en autentisk græsk oplevelse i Vejle, så er det bestemt værd at besøge Taverna Hellas.
LÆS MERE OM TAVERNA HELLAS OG BOOK BORD HER


Sushi restaurant i Vejle serverer Frisklavet sushi ad libitum

Spiseliv Atami sushi vejle

Atami er en stilfuld sushi-restaurant, der ligger i den livlige gågade i Vejle. Den moderne indretning byder på æstetisk tiltalende designermøbler i træ og stof. lokalet er opdelt i små, åbne pavilloner med en stor bar i midten. Fra pavillonerne i bagerste del af restauranten er der direkte udsyn til det travle køkken. Restauranten har et varieret menukort, der inkluderer både unikke a la carte-retter og ad libitum-menuer, hvilket gør den til et populært valg blandt sushi-elskere. Atami tilbyder en autentisk oplevelse med fokus på kvalitet og god service, hvilket giver gæsterne mulighed for at nyde en dejlig middag i en hyggelig atmosfære. Beliggende midt i Vejle's travle gågade, er Atami det perfekte sted at besøge for en dejlig aften i godt selskab.
LÆS MERE OM ATAMI SUSHI OG BOOK BORD HER

Fransk restaurant i vejle serverer crêperie & brasserie

Spiseliv Cozy crepes

Cafe Cozy er en hyggelig cafe, beliggende under paraplyerne i hjertet af Vejle. Cafeen har både indendørs og udendørs siddepladser, og byder på lækre franske crêpes og brasserie-inspireret mad. Indendørs er der hyggelige sofaer mellem borde og stole, hvor man kan slappe af med en kop kaffe og en lækker kage.

Cafeen er et dejligt sted at tilbringe tid med venner og familie, og den afslappede atmosfære indbyder til hygge og afslapning. Der er god plads til at sidde og nyde en god bog eller have en samtale med en ven.
LÆS MERE OM CAFE COZY OG BOOK BORD HER

Smørrebrød på havnen

Spiseliv Restaurant Remouladen vejle

Restaurant Remouladen ligger højt hævet over havnen og giver en enestående udsigt over Vejle Fjord broen. Deres smørrebrød er berømt for at være lækker og velsmagende. Restauranten har både flot terrasse og store vinduespartier, der strækker sig fra gulv til loft, hvilket giver en spektakulær udsigt. De tilbyder et bredt udvalg af smørrebrød, der er tilberedt med omhu og serveret med en fremragende service. Uanset om du vil nyde en rolig frokost eller en romantisk middag med din partner er Restaurant Remouladen et fantastisk sted at besøge. Deres beliggenhed og mad vil give dig en uforglemmelig oplevelse. En enestående restaurant Vejle.
LÆS MERE OM RESTAURANT REMOULADEN OG BOOK BORD HER