Julemenu i Herthadalen 2018
JULEMENU FROKOST
1. SERVERING “FISK & LUNT”
* Paneret fladfisk / citron / grov remoulade *
* Stegt sild / æggeblomme / sylt / kapers / løgringe *
* Hjemmelavet specialiteter fra fadeburet *
Hertil hjemmebagt groft landbrød m/ øko. pisket smør
2. SERVERING HOVEDRET
* Glad gris m/poppede svær / tyttebær / rødkålspuré / grønkål / sky ”sows” *
Hertil serveres sprød salat på bordene med “rødder”
3. SERVERING SPRØDT OG SØDT
* Var. af kirsebær / puffede grødris / vaniljeskum *
Julemenu 325,-
(Børn u/ 12 år 200,- & børn u/ 2 år u/b)
JULEMENU FREDAG AFTEN
1. SERVERING
* Æbleskive m/ and & “sne” *
2014 Olsens æblecider, Champ 5, Lejre kr 85,-
2. SERVERING
* Dansk torsk / havtorn / frisk ost fra Mannerup Møllegaard / frisee / skovsyre *
3. SERVERING
* “Sylte” af frilandsgris m/ rødbedegel / sennep / rugbrødsknas *
4. SERVERING
* Glad gris m/poppede svær / tyttebær / rødkålspuré / grønkål / sky ”sows” *
Hertil serveres sprød salat & rødder på bordene
5. SERVERING
* Var. af kirsebær / puffede grødris / vaniljeskum *
2014 Croix Milhas, Banyoul, Frankrig 75,-
Julemenu 400,-
Vinmenu 400,- / Kørevinmenu 250,- / Taxavinmenu 550,-
Husk at det er ligeledes muligt at afholde firmajulefrokost i Herthadalen