Hvert år lægger Mikkel, indehaver af Restaurant Herthadalen, sammen med sit team sig i selen for at skabe rammerne for en oplevelse ud over det sædvanlige. Restauranten ligger midt i skoven og man kører igennem den smukkeste allé med enorme træer og giver man sig tid til at nyde udsynet, kan man opleve det imponerende fugleliv, bl.a. majestætiske Falke og Musvåger. 

Forenden af alléen ligger Restaurant Herthadalen og Pavillonen flot indrammet i træer og baghaven er vild skov med en stor indtagende sø, hvor skovens dyr kan slukke tørsten og gemme sig i sivene. I haven kan man få en herlig gyngetur, som hænger i kraftige tove fra det store træ. Mørket falder tidligt på, men det er ingen hindring for en magisk oplevelse, for her tændes 20.000 julelys, som lyser træer og buske op og afslører naturens bevægelser og former - ren magi!

Top Jeres oplevelse med at smage på Herthadalen

Hver fredag aften fra kl. 18.00 samt lørdag, søndag og 2 juledag til frokost fra 12.00-17.00, serveres en lækker julemenu med råvarer fra lokalområdet og med fokus på dyrenes velfærd. Det er en rigtig god ide at reservere bord på forhånd.

I juleperioden sælges der juletræer og laves varm gløgg / kakao samt sødt, hvor der ligeledes er fri entré til Sagnlandets mange aktiviteter og juleværksteder. Sagnlandet holder åbent 1, 2 og 3 adventsweekend.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD