5 gode spisesteder i Køge_1

Restaurant i Køge der emmer af Nyhavn

Et stenkast fra Køge centrum, nær togstationen, ligger den hyggeligste gamle havn med gyngende både og historiske huse med fyldte terrasser hele sommeren, som får én til at tænke på Nyhavn. Her ligger Restaurant Jenners Dockside, hvor man kan nyde god mad til frokost og aften hele året. Dockside byder indenfor til herligt smørrebrød og lokale øl/snaps i frokosten og gode gedigne klassikere som wienerschnitzel, stegt flæsk, tournedos og stjerneskud til aften. Jenners Dockside er et af de få spisesteder i Køge, hvor man kan nyde sin mad med udsigt til havnen og de smukke skibe, som lægger til kaj. Restauranten har også en hyggelig terrasse, hvor man kan nyde solen og livet på havnen om sommeren. Der er desuden en dejlig stemning på stedet, og betjeningen er både venlig og opmærksom. Fra mandag til torsdag serveres Dagens Ret og alt sammen til meget rimelige priser.

Spiseliv DhabaIndisk streetfood ved Åen
I Torvebyen med udsigt til Åen i Køge by ligger Restaurant Dhaba - en indisk streetfood restaurant - hvor smagen er i fokus og maden serveres i rustikke skåle som delemad til bordet. Så her kan man virkelig gå på opdagelse i det store indiske køkken. Foran Dhaba er der god plads til at sidde ude når vejret tillader

Indenfor er der hyggelige og farverige omgivelser med en autentisk indisk stemning. Menukortet byder på en bred vifte af forskellige indiske retter, og man kan smage alt fra mild til stærk krydret mad. Der er også mulighed for at bestille en tandoori-ret, hvor kødet bliver marineret i yoghurt og krydderier og derefter grillet i en lerovn. Til maden kan man nyde en kold Kingfisher-øl eller en lækker cocktail.

Hos Dhaba er der fokus på autenticitet og råvarernes kvalitet. Restauranten er kendt for deres indiske streetfood, som er inspireret af de små boder, man finder i Indiens gader. Det er mad, der er fuld af smag og duft, og som giver en rigtig god oplevelse for både smagsløg og sjæl. Så hvis man er på udkig efter en anderledes og spændende madoplevelse i Køge, er Restaurant Dhaba et besøg værd.

Spiseliv kaffekælderenKies kaffekælder med de smukkeste gårdhaver
Skal den virkelig have gas på kvalitet og håndværk, så må man ned forbi Kies kaffekælder i Køge centrum. Her er boller og kager, lavet af de ypperste råvarer og frisklavet (helt fra bunden) hver morgen. Det koster måske lidt mere end gennemsnittet, men ifht hvad man får, er det billigt. Smag de populære kardemomme boller, rugbolle med god ost eller slagterens spegepølse eller bestil en brunch på forhånd, serveret med friskbrygget Kontra kaffe eller special te. Til jer der elsker at nyde en god morgen/formiddag, er dette et must-visit i Køge.

5 gode spisesteder i Køge_2

Kulhuset - Grill restaurant i Køge

Restaurant Kulhuset i Køge er et spisested, hvor man virkelig kan tage kontrol over sin madlavning og grille sin egen mad ved bordet. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige og giver en følelse af fællesskab og hygge. Restauranten er smukt indrettet i moderne stil og har en stor terrasse med udsigt til den gamle havn og Braunstein bryggeriet. Udvalget af kød er stort, og man kan prøve noget mere eksotisk, såsom frølår og krokodille. Der er også en frisklavet buffet med et bredt udvalg af tilbehør, og hvis man ikke ønsker at grille selv, kan kokken tage sig af det for en. Hvis man planlægger et større selskab, kan restauranten også arrangere privat spisning med god plads og privathed.

5 gode spisesteder i Køge_3

Bistroen - Fransk restaurant i Køge

Et par trin ned fra en af Køges travle gågader, under Oddfellowgaardens selskabslokaler finder man den mest charmerende lille franske bistro ´Bistroen´ og tilmed en lille romantisk gårdhave, som er åben til frokost hele sommeren. Menuen skifter dagligt efter kokkens humør og dagens sæsonvarer. Bistroen er virkeligt et besøg værd til dem som skal have den helt autentiske franske oplevelse. Her er god variation af retter i forrets størrelse, så man kan smage lidt af det hele og selvfølgelig gode fransk oste og vin. Klik på linket for at booke bord på denne franske perle, inden dine venner gør det.