Jenners Dockside

Jenners Dockside

Havnen 21 | 4600
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Hyggelig frokostrestaurant med stor terrasse ud til Køge Havn.

Pris
Frokost

35 - 75

Menu

135 - 175

Åbningstider

Alle dage: 11:00-16:00 (køkkenet lukker kl. 15:00)

Jenners Dockside har til huse ved Køges stemningsfulde gamle havn, hvor restauranten ligger i et smukt gulmalet og nyrenoveret bindingsværkshus, som emmer af charme og stemning.

Restauranten er lys og indbydende med små rummelige miljøer. Længere inde, træder man et par trin ned til en større stue med højt til loftet og med en mere dæmpet belysning. Herfra er døren til den lille hyggelige gårdhave. 

Trumfkortet er dog den store terrasse, hvor man kan nyde maden og et godt glas vin i solen, mens man kan nyder udsigten over vandet og livet, som det folder sig ud på havnen.

Jenners Dockside er en restaurant med speciale i smørrebrød til rimelige priser. Dertil kan drikkes frisk fadøl og et godt udvalg af forskellige kryddersnaps fra små producenter. Der er også et vinkort med lidt velvalgte druer fra hele verden.

Restauranten er åben alle ugens dage.

Jenners Dockside tilbyder også catering ud af huset, så der er mange muligheder for at nyde stedets mad. Ring gerne til restauranten og bliv inviteret ned til en kop kaffe på havnen, så plejer tingene at falde på plads af sig selv.