Odd-Fellowgaardens Bistro & Selskabslokaler

Odd-Fellowgaardens Bistro & Selskabslokaler

Jernbanegade 10 | 4600 Køge
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige om restauranten

1.

Ærke fransk cuisine

2.

Hyggelig lille bistro

3.

I hjertet af Køge by

Profil

Bistro og selskabslokaler i Køge

Pris
Menu

185 - 310

Åbningstider

Onsdag-lørdag fra kl. 17.30

I kælderetagen af Odd-Fellowlogens hus i Jernbanegade lige ved Køge Station og gågaden finder man Odd-Fellowgaardens Bistro. Måske en velbevaret hemmelighed for nogen, da den ligger lidt skjult - men når først man har gæstet og smagt på denne franske oase, ved man hvorfor den er så populær blandt gæsterne.

I afslappede omgivelser bydes her på dansk/franske bistroretter, som akkompagneres af fransk musik og god stemning og serveres til priser, der er til at forstå. Menuen skifter dagligt efter kokkens humør og sæsonens råvareudbud, men der er altid 10-12 forskellige retter i forretsstørrelse at vælge imellem, så der er mulighed for at prøve lidt af hvert. Husets steak frites med béarnaise og salat fås desuden altid - også ud af huset.

Selskaber Ovenpå bistroen er der to selskabslokaler med plads til henholdsvis 45 og 145 gæster. Det mindre lokale har en lille kaffestue tilknyttet, og om sommeren er der mulighed for, at velkomsten kan foregå i gårdhaven.

Maden, der serveres i selskabslokalerne, tager udgangspunkt i det klassiske danske og mere moderne europæiske køkkener afhængig af anledningen og gæsternes ønsker, og den gode mad leveres også ud af huset.