Odd-Fellowgaardens Bistro & Selskabslokaler

Odd-Fellowgaardens Bistro & Selskabslokaler

Jernbanegade 10 |4600
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Bistro og selskabslokaler i Køge

Pris
Menu

185 - 310

Åbningstider

Onsdag-lørdag fra kl. 17.30

I stueetagen af Odd-Fellowlogens hus i Jernbanegade lige ved Køge Station og gågaden finder man Odd-Fellowgaardens Bistro, som åbnede i sommeren 2010.

I afslappede omgivelser bydes her på dansk/franske bistroretter, som akkompagneres af fransk musik og god stemning og serveres til priser, der er til at forstå. Menuen skifter ugentligt efter kokkens humør og sæsonens råvareudbud, men der er altid 10-12 forskellige retter i forretsstørrelse at vælge imellem, så der er mulighed for at prøve lidt af hvert. Husets steak frites med béarnaise fås desuden altid - også ud af huset.

Selskaber Ovenpå bistroen er der to selskabslokaler med plads til henholdsvis 45 og 145 gæster. Det mindre lokale har en lille kaffestue tilknyttet, og om sommeren er der mulighed for, at velkomsten kan foregå i gårdhaven.

Maden, der serveres i selskabslokalerne, tager udgangspunkt i det klassiske danske og mere moderne europæiske køkkener afhængig af anledningen og gæsternes ønsker, og den gode mad leveres også ud af huset.

I stueetagen af Odd-Fellowlogens hus i Jernbanegade lige ved Køge Station og gågaden finder man Odd-Fellowgaardens Bistro, som åbnede i sommeren 2010.

I afslappede omgivelser bydes her på dansk/franske bistroretter, som akkompagneres af fransk musik og god stemning og serveres til priser, der er til at forstå. Menuen skifter ugentligt efter kokkens humør og sæsonens råvareudbud, men der er altid 10-12 forskellige retter i forretsstørrelse at vælge imellem, så der er mulighed for at prøve lidt af hvert. Husets steak frites med béarnaise fås desuden altid - også ud af huset.

Selskaber Ovenpå bistroen er der to selskabslokaler med plads til henholdsvis 45 og 145 gæster. Det mindre lokale har en lille kaffestue tilknyttet, og om sommeren er der mulighed for, at velkomsten kan foregå i gårdhaven.

Maden, der serveres i selskabslokalerne, tager udgangspunkt i det klassiske danske og mere moderne europæiske køkkener afhængig af anledningen og gæsternes ønsker, og den gode mad leveres også ud af huset.