Fisk

1. Læg spættefileterne med skindsiden nedad. Fordel dild og lime samt krydder med salt. Klap fileterne sammen så skindsiden er yderst

2. Lige før servering steges fileterne på panden i varm olie – stegetid et minut på hver side

3. Anret dem på varme tallerkner og krydder overfladen med salt

 

Grønt

1. Kog bønnerne i saltet vand og afkøl dem i koldt vand. Skær peberfrugten i strimler.
Skær blomkålen i små ikke for tykke stykker og hak løget

2. Bland alle de rå grøntsagerne i en skål med olien og fordel det på tallerknerne sammen med fisken

Avocado-tomatsalsa

1. Hak avocadokødet groft. Skær tomaterne i grove tern og hak løget 

2. Avocado, tomat og løg vendes sammen og krydres det med salt, tabasco, limesaft og dild

3. Server retten i 2 portionsskåle som ”saucen” til retten