Foie gras

  • Rens andeleveren for årer og sener. Kom i en skål og bland med let hånd salt, sukker og cognac i. Kom i en form med bagepapir og sæt på køl i 5 timer.
  • Forvarm ovnen til 57 grader og bag i 25 minutter. Tag derefter fedtet fra og sæt på køl i minimum 6 timer, gerne til dagen efter, så er den klar til at blive skåret ud.

Rimet agurk

  • Kom vandet i en skål, tilsæt salt og sukker og pisk, til det er opløst. Skræl agurken og stik den ud. Kom agurken i vandet i 20 minutter, tag den op og skyl i rent vand. Så er den klar.

Rejegelé

  • Bland alle ingredienser i en gryde, kog op og hæld ud på film i et tyndt lag. Når geléen har sat sig stikkes den ud med en udstikker på cirka 7 cm.

Hvidvinssirup

  • Kom ingredienserne i en gryde og kog til en sirup.

Rugbrødscroutoner

  • Forvarm ovnen til 160 grader. Skær rugbrødet ud i tern og bag i cirka 10 minutter.

Pynt

  • Pynt med plukket dild og rejer