Picture

Den sindssygt hippe mexicaner

Barburrito er, hvis man spørger os, det hippeste sted i København lige nu. Her serveres delevenlige retter som bananchips, ceviche og de lækre, bløde tacos i majstortillas, man kender fra det sydlige Mexico. Det er virkelig lækker, hjemmelavet mad, som i kombination med et veloplagt personale og et ungt klientel går op i en højere, festlig enhed på Barburrito.  

Den fine mexicaner

El Viejo Mexico er en af Københavns ældste mexicanske restauranter, og nok også det nærmeste man kommer en ”fin” mexicansk restaurant. Indretningen er gennemført med rustikke, mexicanske møbler, skulpturer, masker og håndmalede vægmalerier.

  Menuen er ret klassisk; tortillachips, fajitas, chimichanga, enchiladas og den slags, men det er lavet fra bunden. El Viejo Mexico har utallige mexicanske øl, vin, tequila og mezcal at vælge imellem og laver nogle af byens bedste margheritas, så det skal nok blive festligt.  

Den sene mexicaner

Señorita har de obligatoriske børnemenuer og frokostbuffet, men ud på aftenens sene timer er restauranten et super alternativ til fast food-stederne, når turen går til/fra byen på Vesterbro. Señorita har åbent helt til k. 02 i weekenderne, og her fås alt fra tacos til eksotiske cocktails og sågar sombreros til at tage med ud i natten. Menuen er ret klassisk med tortillachips, burritos, chimichanga osv., og det meste er hjemmelavet.

 

Picture

Den totalt nostalgiske mexicaner

Der er nu noget særligt ved at sidde i en af båsene med eget fadølsanlæg i midten på Chico's Cantina. Der er plus for gennemført indretning - et af lokalerne er dekoreret som en ”jungle”, komplet med hytter, vandfald og jungleplanter, perfekt til en polterabend eller julefrokost.

Restauranten har eksisteret i snart 30 år og er dermed lidt af en institution i København, og buffeten er faktisk god og helt sikkert gedigen.