Picture

Kong Volmer

Mesterkok David L. Nielsen præsenterer lørdag den 5. November en 5 retters vildt menu, som er nedlagt af jæger Mogens Strate
Kong Volmer kendt som frokostrestaurant, med speciale i klassisk dansk smørrebrød og frokostretter og udover de gode gamle klassikere, finder køkkenet hele tiden på nye og personlige kreationer, som kommer på den jævnligt opdaterede smørrebrødsseddel. Denne aften er der kreeret en helt særlig vildt menu:

Velkomst og sprød gris som snack Vildsvine terrine
Hasselnødder, Hr. Nielsen skinken, sprødt rugbrød og græskarpuré
Braiseret fasanbryst
Selleri, løg og timian Confiteret vildand
Portvinsky, blommer og ristede valnødder Wellington med filet af krondyr
Sprød butterdej, bacon, svampe, rodfrugtmos og bagte skalotteløg Bagte æbler
Kanel, marcipan, blød vaniljeis og skovbær

Hele herligheden til 398 kr. pr person.

Husk at bordbestilling er nødvendigt 

Picture

Teglværksskoven

Fredag den 28. Oktober slår Teglværksskoven endnu en gang dørene op for en vildt aften med vinsmagning. De seneste år har arrangementet været afholdt på Nyborg slot, hvor der er plads til 130 personer, igen i år har Teglværksskoven fået lov til at bruge denne fantastiske location til deres vildtaften.
Denne aften bliver lyset dæmpet, der tændes masser af levende lys og middagen vil bestå af alle skovens fantastiske råvarer & indtryk.

Velkomst & snacks: Deutz Champagne Rosé
sprøde andelår – trøffel mayo – saltede nødder 4 retters menu, inkl. 4 retters vinmenu
Vildt terrine
perleløg – æbler – andelever – kørvel
Røget vildsvin
persille – rygeost – asier – jordskokker
Kronhjort & Svampe
grov mos – enebærsauce – rødbede – bagt løgpure – tyttebær Brombær & nødder
honning – sprød chokolade – skov syre

Pris pr. Person 825,-
Husk at bestille bord, se mere her

 

Picture

Pasfall

I de elegante og hyggelige lokaler hos Pasfall vil vildtsæsonen blive hylder fredag den 28. Oktober kl. 19.00. Her kan man se frem til en uforglemmelig aften, hvor Pasfall får besøg af Sigurd Müller Vinhandel.
Thomas vil i symbiose med de gode vine fra Sigurd hylde det danske vildt igennem en nøje tilpasset menu, hvor man vil opleve fjerkræ, råvildt og stedets passion for den syndige, fede og tungesmeltende Foie Gras de Canard.

Prisen er 1395kroner per kuvert inklusiv drikkevarer og kaffe/te med skønne petits fours.  

Picture

Restaurant Skovbakken

I udkanten af Zoologisk Have i Odense ligger Restaurant Skovbakken idyllisk med udsigt ud over haven. Køkkenet er en blanding af det nye nordiske køkken og det franske køkken, køkkenchef Lars Knudsen fremtryller kunstneriske kreationer i køkkenet og eksperimenterer hele tiden med nye retter og smagsvarianter. På efterårets menu finder man Helstegt Dådyrkølle med svampesouffle, ristede abrikoser og chalotteløg, friteret persille, små ristede kartofler og skysauce. Her kan man virkelig lade sig friste af den udsøgte mad, se hele menuen her.

 

Picture

Den Gamle Kro

Restaurant Den gamle Kro anno 1683 er beliggende i en af byens ældste og smukkeste bygninger i kvarteret omkring H.C. Andersens hus. Køkkenet i den gamle Kro er en blanding af det bedste fra det danske og franske køkken, her lægges vægt på god kvalitet, friske råvarer og ægte håndværk. Efteråret menu byder også på sæsonens vildt, her finder vi Braiseret gråand serveret med
Karl Johan svampe med æble,
glaserede selleri og chips,
kartoffelgalette med timian og tranebær hertil en smagfuld gastriksauce.

Se hele menuen her.