Picture

Hos Isdor Henius i Aalborg

I hjertet af Aalborg finder man den helt klassiske smørrebrøds restaurant Hos Isidor Henius. Her serveres klassisk dansk smørrebrød, maden er lavet fra bunden og af lokale råvarer. Prøv den smørstegte rødspætte som bliver leveret friskfanget hver morgen.

Picture

Bistroteket i Randers

På frokost menuen finder man moderne dansk smørrebrød, her er det ikke det klassiske smørrebrød man møder, men en nyfortolkning af de klassiske kendinge. Her kan man få en rørt tatar med ristet rugbrød, der smager så fuglene synger. Alle retter er lavet helt fra bunden og med friske danske råvarer. 

Picture

Den Lille Kro i Aarhus

Den Lille Kro i Aarhus har et bredt udvalg af højtbelagt smørrebrød. Her bærer maden ligeledes præg af at alt tilbehør er hjemmelavet, hjemmesyltet og hjemmemarineret, og det kan smages. Her er mange favoritter blandt de danske klassikere og det er muligt at bestille smørrebrødet ud af huset. 

Picture

Remouladen i Vejle

Ved havnen i Vejle ligger Remouladen med den smukkeste udsigt udover vandet. Her finder man et ægte mormorkøkken, hvor alt er hjemmelavet lige fra de ristede løg, som kokkene laver hver morgen, til agurkesalat, brød og selvfølgelig remouladerne – for der er nemlig flere. Der bliver brugt gode, friske råvarer, og det er mormormad af højeste kvalitet. 

Picture

Kong Volmer i Odense

Hos Kong Volmer i Odense kan man bestille smørrebrød i forskellige størrelser. Her kan man nemlig vælge mellem det klassiske højtbelagte smørrebrød og en miniudgave i hapse-størrelse. Vælger man de lidt mindre hapsere frem for den fulde størrelse, kan man komme mere rundt på menukortet og få smagt flere forskellige ting.  

Picture

Den Gamle Kro i Odense

Til frokosten på Den Gamle Kro tilbydes der et stort frokostkort med bl.a. højt belagt smørrebrød, sildetallerken og fynsk røgeost. Her er det ligeledes muligt at bestille smørrebrødet ud af huset, forudbestil eller kom ind og vent mens De smører. Ifølge madanmelder Ole Troelsø smører Tina Møhring Madsen fra Den Gamle kro, noget af Danmarks bedste smørrebrød. Smørrebrød kan afhentes fra kl. 10-17.