Picture

Støvlet Katrines Hus - Dansk gourmet køkken

I Ribe ligger Støvlet Katrines Hus som har tre selskabslokaler, der er velegnet til forretningsmøde mellem 2-30 personer. Alt efter hvad man er til, kan menuen bestå af retter fra det danske køkken eller tage udgangspunkt i gourmetkøkkenet.
Overnatning kan arrangeres.

Picture

Osted kro - Traditionelt dansk mad

På den historiske kro i Lejre ikke langt fra Roskilde er det muligt at holde både store og små forretningsmøder og konferencer. Det største lokale kan rumme op til 120 personer.
Man går ikke sultne fra bordet, når man spiser på Osted Kro, mottoet er at én ret skulle kunne mætte. Maden er der kræset for og den smager som ens bedstemor kunne have lavet den. Det er muligt at bestille overnatning. 

 

Picture

Hotel Maribo Søpark - Tæt på byen og naturen

Der er både møde og konferencelokaler på Hotel Maribo Søpark med plads til over 200 personer. Mødepakkerne som hotellet har, sikre at man bliver sørget for under hele opholdet. Her er mulighed for overnatning og man kan tage sig en tur i det naturskønne område.

Picture

Cafe København - lokale med egen bar

I midten af Hillerød ligger Café København, her kan man booke et separat lokale med egen bar med plads til op til 70 personer. Her kan man få serveret en klassisk dansk frokost med sild, hønsesalat og stjerneskud.

Picture

Restaurant Gisseløre - med egen terrasse

Udsigten er en fryd for øjet ved Restaurant Gisseløre i Kalundborg, stranden ligge 20 meter fra møde lokalet som kan bestilles til 30-70 personer. Når vejret indbyder til det kan eftermiddagskaffen nydes på den store terrasse som har udsigt udover fjorden. Frokostkortet er inspireret af den klassiske danske, men det er muligt at bestille en tapas- anretning. Aftenens menukort byder på det franske køkken med aner i det danske. 

Picture

Comwell Sorø - Sorø Store Kro

Det er maden der er i fokus på Comwell Sorø, hver eneste dag sørger køkkenet for at skabe måltider der er lidt ud over det sædvanligt, fyldt med god smag. På Comwell Sorø er der plads til alt fra små møder til store konferencer med op til 250 deltagere. Her er ligeledes mulighed for overnatning.

.