Picture

Gourmet Hos Boldt

Restauranten Hos Boldt har i snart 20 år været et af Ålborgs ubetinget bedste spisesteder, og både menuen og vine, i den hyggelige gourmetrestaurant i Simonis Gård, tager udgangspunkt i det klassiske franske køkken

Prisniveauet er i det højere mellemleje, men man får også rigtig god kvalitet for pengene.

Picture

Fisk, skaldyr og god børnemenu hos Restaurant Pro

Restaurant Provence ligger på Ved Stranden lige overfor SAS-hotellet og Aalborg Casino. Som navnet på restauranten antyder, så tager køkkenet udgangspunkt i sydfransk gastronomi med stor vægt på fisk og skaldyr. En af restaurantens særligt populære retter der det flotte skaldyrsfad med hummer, krebs, jomfruhummerhaler, østers og hvad hjertet ellers kan begære at godt fra havet. På menukortet er også forskellige slags bøffer og andre kødretter.
Til retterne bruges sæsonens danske råvarer, men brødet importeres fra den verdensberømte bager Poilâne i Paris

Picture

Spis billigt og buffet hos Jin Cun

Den store restaurant med direkte udsyn til havnen og Limfjordsbroen danner rammen om Jin Cun. Udover et a la carte kort med kendte kinesiske retter er specialet især den store aftenbuffet med kinesisk mad samt mongolian barbecue, hvor du kan spise alt det og vælge frit mellem 22 forskellige varme retter. Derudover er der også fri isbar og gratis kaffe til buffetgæsterne

Picture

Gode bøffer hos A Hereford Beefstouw

Bag A Hereford Beefstouws Ålborg-filial står Hans Boldt, som også har den ovennævnte gourmetrestaurant, Hos Boldt. A Hereford Beefstouw er garant for bøffer af høj kvalitet, og her kan man få adskillige forskellige udskæringer af krogmodnet, australsk oksekød, som serveres med valgfri smør, kartoffel og tag-selv salatbar til.

Picture

Spis godt på Aalborg Havn hos Restaurant Elbjørn

Restaurant Elbjørn startede sit liv på vandet som isbryder, men har de seneste år fungeret som restaurantskib i Aalborg havn. Her får man både historie, charme og god mad, samt et unikt spisested med masser af sjæl!
Om aftene tager menuen udgangspunkt i det klassisk franske og det nye nordiske køkken. Der serveres desuden enkle caféretter som burger og sandwich