Påsken hos Pasfall

Kom og smag på Pasfall´s frokost med blandt andet:

Stegte Fynboer (Sild) med cremet kartoffelsalat & estragon for kun kr. 125,- eller Bouef Mignon a la PASFALL for kun kr. 175,-
Påsken byder også på skøn skummende kold fadøl og snaps hos Pasfall.

Og er man til den helt store Påske, så er der forberedt en 7 retters aftenmenu:

Klassisk stenbiderrogn med FFF, maltgrene, urter & agurk granité Syltet havkat i supreme af hummer, skaldyrs ragout i kartoffel fondant med hummer sifon Grillet fjordlaks med fettuccine af gulerod, pak choi & fermenterede hvidløg Ristet foie gras med ballotine af confiteret kylling, creme spidskål & estragon Fynsk lammeryg med ramsløg cruste, stegte løg & sauce provençal Vores ”cheese cake” 3 cremet ost med shortbread & rødbær gelé ”Appelsin fromage” krokant med cremet hvid choko iscreme & kold fløde

Og selvfølgelig er der en tilpasset vinmenu hos Pasfall........... 

Påsken hos Under Lindetræet

Hos Under Lindetræet har man valgt at lave en Forårs menu som kan nydes i Påsken og en tid efter Påsken.  Fjæsing & Høost - Selleri, skvalderkål og grøn olie Okse & Asparges-Jordskokker - Røget marv, løg og timian Hyldebær & Tvebakker - Marengs, sorbet og rød skovsyre

3 Retter 445 kr.

Tilkøb:

Stenbiderrogn & Malt - Agurk, salturt og dild 115 kr. Æg & Ramsløg - Karse, toast og spæde salater 115 kr. Brie de Meaux & solbær - Æbleskiver, tørret solbær og kørvel 115 kr.

Helaftensarrangement

1 glas Champagne, 6 retter, 6 glas vin, mineralvand og kaffe med petit fours

Pris kr.1695,-

Påsken hos Den Gamle Kro

Påsken hos Den Gamle Kro i Odense serveres fra den 24. - 28. marts 2016 fra kl. 11.00 - 17.00

 

Porre-dild sild med citron og lun ny kartoffel Cremet grovsennepssild med æble og kapers Kyllingesalat med ramsløg og sprødt kyllingeskind Sprødt æg-frites med spinat og artiskok Hvedebraiseret lammekølle med hvide og grønne asparges "Simonsens stolthed" øko rødkitost ned calvadosæble Hvid chokolademazarin med ribscreme og skovsyre

Pris kr. 228,-

Påsken hos Restaurant Skovbakken

Hos Skovbakken kan man nyde en skøn Påskebrunch Langfredag d. 25. marts kl.10.00-12.30

Her starter I med 1 gl. bobler v. pingvinerne – der står klar i kjole og hvidt.
I får en lille fortælling omkring pingvinerne og ca. ½ time efter går man tilbage og nyder den dejlige brunch.

Drænet Yoghurt m.hjemmelavet müsli Koldrøget laksetatar på endivesalat og urtecreme. Serrano skinke m. melon Mini Quiche Lorraine Årstidens friske grønne salat Små ristede brunchpølser Ristet Bacon Frisklavet røræg Paté m. cornichoner Udvalg af franske og danske oste Hjemmelavet æblekompot m.crunch og skyr. Hjemmelavede pandekager m.rabarberkompot Frugtkurv med friske frugter Hjemmebagte croissanter, rugbrød, grovbrød mm. Kaffe,te, mælk, appelsin og æblejuice                 

Pris pr. kuvert kr. 298,-

Påske-buffet - Søndag d. 27. marts 2016 kl.12.00-15.00
Skovbakken byder på en dejlig Påskebuffet. Vi starter kl.12.00 med en times rundvisning i Odense ZOO og går derefter tilbage til en dejlig frokost.

Pocheret Æg Florentine m. spinat
Kokkene trancherer fra buffet:
Helstegte lammekøller fra Hesselager samt Kalvefilet fra Himmerland
hertil serveres
Friske salater & grøntsager
Dressinger
Variation af Kartofler
Skysauce & Champignon a la creme
Friskbagt brød

Pris pr. kuvert kr. 348,00 

Påsken hos Sortebro Kro

Påsken hos Sortebro Kro fra den 24. – 28. marts 2016 serveres mellem kl. 12:00 – 15:00 aften fra kl. 18:00 – 21:00.

 

Kryddersild i kokotte, dild og kapers. Marinerede påskesild i kokotte, karrysalat og æg. Lune rugmelsstegte sildefileter, sennep og dild. Pandestegt rødspættefilet og pickles. Letrøget laks imperiale og rygeost. Røget ål, røræg og sprødt rugbrød. Stenbiderrogn og røget blomkål. Torskerogn og tatarsauce. Sprøde torskekroketter og peberrodsmayonnaise. Petit krebinetter, agurk og mynte. Lun leverpostej, svampe, bacon og rødbeder. Terrine af landsbygris, sennep og syltede rødbeder. Ristet kyllingesalat, sprød butterdejskurv, svampe, cornichons og bacon.

 

Hovedret og dessert

Serveret: Påskelam, forårsløg, lammesky og rørt kartoffel. Serveret: Påskedessert.

 

Lille påskebord: 435 kr. (uden hovedret og dessert).

Stort påskebord: 495 kr. (med hovedret og dessert) .