Påsken hos Pasfall
Kom og smag på Pasfall´s frokost med blandt andet:
Stegte Fynboer (Sild) med cremet kartoffelsalat & estragon for kun kr. 125,- eller Bouef Mignon a la PASFALL for kun kr. 175,-
Påsken byder også på skøn skummende kold fadøl og snaps hos Pasfall.
Og er man til den helt store Påske, så er der forberedt en 7 retters aftenmenu:
Klassisk stenbiderrogn med FFF, maltgrene, urter & agurk granité
Syltet havkat i supreme af hummer, skaldyrs ragout i kartoffel fondant med hummer sifon
Grillet fjordlaks med fettuccine af gulerod, pak choi & fermenterede hvidløg
Ristet foie gras med ballotine af confiteret kylling, creme spidskål & estragon
Fynsk lammeryg med ramsløg cruste, stegte løg & sauce provençal
Vores ”cheese cake” 3 cremet ost med shortbread & rødbær gelé
”Appelsin fromage” krokant med cremet hvid choko iscreme & kold fløde
Og selvfølgelig er der en tilpasset vinmenu hos Pasfall...........
Påsken hos Under Lindetræet
Hos Under Lindetræet har man valgt at lave en Forårs menu som kan nydes i Påsken og en tid efter Påsken.
Fjæsing & Høost - Selleri, skvalderkål og grøn olie
Okse & Asparges-Jordskokker - Røget marv, løg og timian
Hyldebær & Tvebakker - Marengs, sorbet og rød skovsyre
3 Retter 445 kr.
Tilkøb:
Stenbiderrogn & Malt - Agurk, salturt og dild 115 kr.
Æg & Ramsløg - Karse, toast og spæde salater 115 kr.
Brie de Meaux & solbær - Æbleskiver, tørret solbær og kørvel 115 kr.
Helaftensarrangement
1 glas Champagne, 6 retter, 6 glas vin, mineralvand og kaffe med petit fours
Pris kr.1695,-
Påsken hos Den Gamle Kro
Påsken hos Den Gamle Kro i Odense serveres fra den 24. - 28. marts 2016 fra kl. 11.00 - 17.00
Porre-dild sild med citron og lun ny kartoffel
Cremet grovsennepssild med æble og kapers
Kyllingesalat med ramsløg og sprødt kyllingeskind
Sprødt æg-frites med spinat og artiskok
Hvedebraiseret lammekølle med hvide og grønne asparges
"Simonsens stolthed" øko rødkitost ned calvadosæble
Hvid chokolademazarin med ribscreme og skovsyre
Pris kr. 228,-
Påsken hos Restaurant Skovbakken
Hos Skovbakken kan man nyde en skøn Påskebrunch Langfredag d. 25. marts kl.10.00-12.30
Her starter I med 1 gl. bobler v. pingvinerne – der står klar i kjole og hvidt.
I får en lille fortælling omkring pingvinerne og ca. ½ time efter går man tilbage og nyder den dejlige brunch.
Drænet Yoghurt m.hjemmelavet müsli
Koldrøget laksetatar på endivesalat og urtecreme.
Serrano skinke m. melon
Mini Quiche Lorraine
Årstidens friske grønne salat
Små ristede brunchpølser
Ristet Bacon
Frisklavet røræg
Paté m. cornichoner
Udvalg af franske og danske oste
Hjemmelavet æblekompot m.crunch og skyr.
Hjemmelavede pandekager m.rabarberkompot
Frugtkurv med friske frugter
Hjemmebagte croissanter, rugbrød, grovbrød mm.
Kaffe,te, mælk, appelsin og æblejuice
Pris pr. kuvert kr. 298,-
Påske-buffet - Søndag d. 27. marts 2016 kl.12.00-15.00
Skovbakken byder på en dejlig Påskebuffet. Vi starter kl.12.00 med en times rundvisning i Odense ZOO og går derefter tilbage til en dejlig frokost.
Pocheret Æg Florentine m. spinat
Kokkene trancherer fra buffet:
Helstegte lammekøller fra Hesselager samt Kalvefilet fra Himmerland
hertil serveres
Friske salater & grøntsager
Dressinger
Variation af Kartofler
Skysauce & Champignon a la creme
Friskbagt brød
Pris pr. kuvert kr. 348,00
Påsken hos Sortebro Kro
Påsken hos Sortebro Kro fra den 24. – 28. marts 2016 serveres mellem kl. 12:00 – 15:00 aften fra kl. 18:00 – 21:00.
Kryddersild i kokotte, dild og kapers.
Marinerede påskesild i kokotte, karrysalat og æg.
Lune rugmelsstegte sildefileter, sennep og dild.
Pandestegt rødspættefilet og pickles.
Letrøget laks imperiale og rygeost.
Røget ål, røræg og sprødt rugbrød.
Stenbiderrogn og røget blomkål.
Torskerogn og tatarsauce.
Sprøde torskekroketter og peberrodsmayonnaise.
Petit krebinetter, agurk og mynte.
Lun leverpostej, svampe, bacon og rødbeder.
Terrine af landsbygris, sennep og syltede rødbeder.
Ristet kyllingesalat, sprød butterdejskurv, svampe, cornichons og bacon.
Hovedret og dessert
Serveret: Påskelam, forårsløg, lammesky og rørt kartoffel.
Serveret: Påskedessert.
Lille påskebord: 435 kr. (uden hovedret og dessert).
Stort påskebord: 495 kr. (med hovedret og dessert) .