
Bistroteket - Randers
Nytårsmenuen, du anretter og varmer selv efter Bistroteket anvisninger
Hummerbisque med jomfruhummerhaler, bagt hvid fisk og urter
Bøf af oksemørbrad med kartoffelpure, bagte skalotter og trøffelsauce
Gateau marcel og passionsfrugt
Hjemmebagt brød
375kr
Tilkøb
½ kogt sorthummer med salat og mayo 150kr (istedet for suppe +50kr)
Foie gras terrine med blommekompot 150kr
Snacks til nytårstalen 45kr
Ægte caviar 15 g dåse 245 kr

Brasserie Belli - Aarhus
HUMMERSUPPE*
Flødelegeret hummersuppe
Timbale af torsk, rejer og krabbekød Kaviar
Syrnet fløde med trøffelolie
OKSEMØRBRAD*
180g. Australsk Black Angus Rødvinssauce
Pommes Anna kartoffel Rodfrugt mousse og sauterede svampe
DESSERTTALLERKEN
Chokoladekage
Vanille Panna Cotta Chokolademousse med hindbær og ganache
Bdrd Koch - Aarhus
Appetizers
Sprøde & bløde snacks som friskost & oliven, tomatsnegl med lagret parmesan, saltede mandler med anis, løgtærte med timian & rosmarin flæskesvær.
Forret 1
Kryddergrillet tun & urtegravad laks med letrøget blomkålscreme, safran syltede æbler, sur-sød vinaigrette med hyldeblomst, luftig dildskum & vagtel “solæg”
Forret 2
Ovnbagt garntorsk & råstegt kammusling i skummende hummersuppe, gulerodspure med orange & vanilje, hummersirup, mandelknas & ærteskud
Hovedret
Tournedos af dansk velhængt kalvemørbrad & egen crepine med svampe, kartoffel fondant med tørsaltet bacon, syltet clara friis pære med rosmarin & kalveskysauce med blåbær & trøffel
Dessert
Chokolademousse på sprød krokant bund med lun mandel”cake” med brunet smør, hindbæris, vaniljebraiseret ananas med gammel rom, sauce på blodappelsin & sprøde marengs flager.
Brød
Koldhævet brød & økologisk saltet smør.
Pris pr. kuvert: DKK 500,-
KÖD Aarhus
Forret
Nytårstorsk m. Julien af urter fra lammefjorden – skaldyrssauce – soltørret tomatolie.
Hovedret
Helstegt Amerikansk okse af greater Omaha m. Blomkålspuré – pommes petit m. persillemuld – balsamicobagt rødløg – syltede bær – sauce.
Dessert
Kraftig fransk chokoladekage – hvid chokoladecreme med vanille fra Tahiti – coulis af bær – knas.
Pris: 299,- DKK pr. person
La-Bottega - Aalborg
ANTIPASTO / FORRET
Vitello Tonnato della Locanda
Klassisk Vitello Tonnato af rosastegte kalveinderlår, tun-sauce og fritterede kapers
PRIMO PIATTO / MELLEMRET
Pasta al nero di seppia, ripiena di merluzzo e patate con fonduta di parmiggiano
Hjemmelavet pasta med blæk, fyldt med saltet torsk og kartofler serveret med en parmesanfondue
SECONDO PIATTO / HOVEDRET
Tagliata di manzo con funghi di bosco e rucola
Rosastegt oksehøjreb med blandede svampe og rucola hertil okse-glace og råstegte kartofler
DOLCE / DESSERT
Torta di cioccolata , gelato di yoghurt e amarene
Chokoladekage med yoghurt-is og syltet kirsebær
Pris Kr. 395,-
Over Middel - Horsens
Forret
Cremet hummersuppe tilsmagt med cognac serveret med krebsehaler og krydderurteolie
Mellemret
Koldbagt nordsølaks med relish af rødløg og agurk. Hertil safrancreme og urtesalat
Hovedret
Tournedos af brasiliansk oksemørbrad med timianstegte rodfrugter og broccolisou e. Hertil pommes Anna og rødvinssauce
Dessert
Chokoladebrownie med appelsinganache og råsyltet bærsymfoni hertil vaniljeparfait
Pris 3 retters menu 298,- (uden mellemret)
Pris 4 retters menu 398,-
Restaurant Gammelhavn
Kold lime marineret torsk med syltede tranebær, tranebærgele, glaseret æble og æble creme
Oksemørbrad med gulerodspuré og selleri i variation.
Hertil pommes Anna og rødvinssauce
2 slags Arla Unika oste med tapenade,
syltede valnødder, kiks og maltflager
Mazarinkage med citronfromage, citroncreme,
champagnemoussé og champagneflager
2 retter 258,- / 3 retter 318,- / 4 retter 358,-

Søstjernen - Haderslev
Hummerbisquie – Pocheret hummekød
Dampet saltet torsk - Baconcrunch - Rødbeder - Grønkål - Sennepskum
Dansk Kalvemørbrad – Syltede rødløg – Urtefarseret Endivie salat – Pommes Dauponoise – Sauce Truffe
3 Oste – Hjemmesylt – Oliven – Malt
Nytårskage 2016 – Konditor Kring i Middelfart
3. Retter pr. couvert kr. 305,00.
4. Retter pr. couvert kr. 345,00.
5. Retter pr. couvert kr. 375,00.
DEN TRADITIONELLE
Laks Bellevue - Smilende æg - Kaviar - Rejer - Sprød bund
Grønlangkål - Kålpølser - Hamburgerryg - Fersk og Røget Flæsk - Brunede Kartofler - Sennep - Rødbeder
Citronfromage - Skum
3 Retter pr. couvert kr. 285,00