Picture

Bistroteket - Randers

Nytårsmenuen, du anretter og varmer selv efter Bistroteket anvisninger

Hummerbisque med jomfruhummerhaler, bagt hvid fisk og urter Bøf af oksemørbrad med kartoffelpure, bagte skalotter og trøffelsauce Gateau marcel og passionsfrugt

Hjemmebagt brød
375kr

Tilkøb
½ kogt sorthummer med salat og mayo 150kr (istedet for suppe +50kr)
Foie gras terrine med blommekompot 150kr
Snacks til nytårstalen 45kr
Ægte caviar 15 g dåse 245 kr

 

Picture

Brasserie Belli - Aarhus

HUMMERSUPPE*

Flødelegeret hummersuppe Timbale af torsk, rejer og krabbekød Kaviar Syrnet fløde med trøffelolie

OKSEMØRBRAD* 

180g. Australsk Black Angus Rødvinssauce Pommes Anna kartoffel Rodfrugt mousse og sauterede svampe 

DESSERTTALLERKEN

Chokoladekage Vanille Panna Cotta Chokolademousse med hindbær og ganache 

 

Bdrd Koch - Aarhus

Appetizers

Sprøde & bløde snacks som friskost & oliven, tomatsnegl med lagret parmesan, saltede mandler med anis, løgtærte med timian & rosmarin flæskesvær.

Forret 1

Kryddergrillet tun & urtegravad laks med letrøget blomkålscreme, safran syltede æbler, sur-sød vinaigrette med hyldeblomst, luftig dildskum & vagtel “solæg”

Forret 2

Ovnbagt garntorsk & råstegt kammusling i skummende hummersuppe, gulerodspure med orange & vanilje, hummersirup, mandelknas & ærteskud

Hovedret

Tournedos af dansk velhængt kalvemørbrad & egen crepine med svampe, kartoffel fondant med tørsaltet bacon, syltet clara friis pære med rosmarin & kalveskysauce med blåbær & trøffel

Dessert

Chokolademousse på sprød krokant bund med lun mandel”cake” med brunet smør, hindbæris, vaniljebraiseret ananas med gammel rom, sauce på blodappelsin & sprøde marengs flager.

Brød
Koldhævet brød & økologisk saltet smør.

Pris pr. kuvert: DKK 500,- 

KÖD Aarhus

Forret

Nytårstorsk m. Julien af urter fra lammefjorden – skaldyrssauce – soltørret tomatolie.

Hovedret

Helstegt Amerikansk okse af greater Omaha m. Blomkålspuré – pommes petit m. persillemuld – balsamicobagt rødløg – syltede bær – sauce.

Dessert

Kraftig fransk chokoladekage – hvid chokoladecreme med vanille fra Tahiti – coulis af bær – knas.

Pris: 299,- DKK pr. person

La-Bottega - Aalborg

ANTIPASTO / FORRET  Vitello Tonnato della Locanda Klassisk Vitello Tonnato af rosastegte kalveinderlår, tun-sauce og fritterede kapers PRIMO PIATTO / MELLEMRET Pasta al nero di seppia, ripiena di merluzzo e patate con fonduta di parmiggiano Hjemmelavet pasta med blæk, fyldt med saltet torsk og kartofler serveret med en parmesanfondue SECONDO PIATTO / HOVEDRET Tagliata di manzo con funghi di bosco e rucola Rosastegt oksehøjreb med blandede svampe og rucola hertil okse-glace og råstegte kartofler  DOLCE / DESSERT  Torta di cioccolata , gelato di yoghurt e amarene Chokoladekage med yoghurt-is og syltet kirsebær Pris Kr. 395,-

Over Middel - Horsens

Forret

Cremet hummersuppe tilsmagt med cognac serveret med krebsehaler og krydderurteolie

Mellemret

Koldbagt nordsølaks med relish af rødløg og agurk. Hertil safrancreme og urtesalat

Hovedret

Tournedos af brasiliansk oksemørbrad med timianstegte rodfrugter og broccolisou e. Hertil pommes Anna og rødvinssauce

Dessert

Chokoladebrownie med appelsinganache og råsyltet bærsymfoni hertil vaniljeparfait

Pris 3 retters menu 298,- (uden mellemret)

Pris 4 retters menu 398,- 

Restaurant Gammelhavn

Kold lime marineret torsk med syltede tranebær, tranebærgele, glaseret æble og æble creme

Oksemørbrad med gulerodspuré og selleri i variation.
Hertil pommes Anna og rødvinssauce

2 slags Arla Unika oste med tapenade,
syltede valnødder, kiks og maltflager

Mazarinkage med citronfromage, citroncreme,
champagnemoussé og champagneflager

2 retter 258,- / 3 retter 318,- / 4 retter 358,-

Picture

Søstjernen - Haderslev

Hummerbisquie – Pocheret hummekød Dampet saltet torsk - Baconcrunch - Rødbeder - Grønkål - Sennepskum Dansk Kalvemørbrad – Syltede rødløg – Urtefarseret Endivie salat – Pommes Dauponoise – Sauce Truffe 3 Oste – Hjemmesylt – Oliven – Malt Nytårskage 2016 – Konditor Kring i Middelfart

3. Retter pr. couvert kr. 305,00.
4. Retter pr. couvert kr. 345,00.
5. Retter pr. couvert kr. 375,00.

DEN TRADITIONELLE

Laks Bellevue - Smilende æg - Kaviar - Rejer - Sprød bund Grønlangkål - Kålpølser - Hamburgerryg - Fersk og Røget Flæsk - Brunede Kartofler - Sennep - Rødbeder Citronfromage - Skum

3 Retter pr. couvert kr. 285,00