Den Gamle Kro

Menuen forudbestilles til min. to personer senest 27.dec
Afhentes på Den gamle Kro 31. dec. fra kl. 12-16.30 Tidspunkt aftales ved bestilling
Anretningsvejledning medfølger

Marineret kæmpegambas
-  Cremet agurk med flyvefiskerogn og dild
-  Sprøde crabcakes og mizuna

Beef wellington
-  oksemørbrad, karljohansvampe og butterdej
-  Glaserede jordskokker, sweet and sour gulerods croudité
-  Hestebønnepuré med mandler, pommes fondant og madeirasauce

Orange chiffon cake
-  Let chokoladecreme, appelsinsorbet med sort peber
-  Og nytårsløjer
 
Pris per person kr.  375,-
 
Tilkøb af to ekstra retter:
Trøffelconsommé med oksehaler, stykker af foiegras, kørvel og hvide urter
Langtidshævet friskbagt baguette
og
Frozen Bloody Mary
Pris per person for alle fem retter: 495,- 

Picture

GOMA

Årets sidste aften skal være helt særlig – den skal også smage helt særligt. Og da der er traditioner, man ikke bryder med, har kokkene selvfølgelig lavet en menu til at tage med, der byder på fisk. Men også på østers – de smager jo fantastisk, og på intet tidspunkt glider de bedre ned, end når dronningen taler til nationen.
7 retter, 445 kr.

Østers
-  2 variationer
Saltet torsk
-  Rosenpeber, patta negra & balsamico-chili dressing
Lemonfish
-  Olivenolie & balsamico-teriyaki
Laks
-  Taquan & citrus-peber dressing
Beeftataki
-  Sort peber, korianderfrø, fennikelfrø & sakesoya
Sushi
-  8 stk
Fersken
-  Blodappelsin & pistacie

Kokkene stopper dog ved 100 kuverter, og derfor er det først til mølle på 66 14 45 00. Vi glæder os til at give den fuld skrue med jeres nytårsmiddag.
Bemærk – afhentning den 31.12.2016 mellem kl 14-15.
 

Picture

Møllekroen

Ristet Multe
Smørbirkes med fennikelfrø - sauteret bladkål - råsyltede sorte ræddiker - citrusrogn - sauce beurre blanc.

Langtidsbagt Limousine kvæg fra Kildegården
Pommes Anna med løvstikke og pankorasp - smørbraiseret knoldselleri med bacon - skalotteløg, kørvel og ribsvinaigrette i bagt jordskokke – glaseret rødbede – pastinakpuré – okseglace

Pecan/mandelkage
Karamelganache med havsalt – kornblomstmousse med te og rosenblade – brombærkompot med kvæde, Elstar og bourbonvanilje.

Pris v/minimum 4 couverter

Pris pr. couvert kr. 385,-

Menuen kan afhentes den 31.12 imellem kl. 10.00-13.00
Der vil medfølge en vejledning på anretning, samt opvarmning

Natmad eller nem mad dagen derpå
Gullaschsuppe(2,5 liter) inkl. hjemmebagt flutes kr. 350,-
(rigeligt til 4 personer, -nok til 6-7 personer)

 

Havnens Gourmet

Til afhentning mellem kl. 12.00 og kl. 13.00 den 31-12-2016
Min. 4 personer.

Havnens Gourmet byder på et glas bobler i ventetiden.

Forret:
Fennikel og rødbede rimet laks med syltet rødløg. Serveret med jord skokke Panna Cotta med rygeost, røgsaltet agurk, rogn og scambireje. Hjemmebagt brød og koldt smør.

Hovedret:
Helstegt oksemørbrad med Dijon og ristede svampe, ombundet med Italiensk serano. Cremet urte bordelaise. Kartoffelkage med rodfrugter og friske krydderurter. Øl braiseret spidskål, grillet svampe og blomkålssalat med blåbær og saltet mandler.

Dessert:
Jordbærdrøm: Jordbærmousse på bund af brownies med chokolade ganache, serveret med nøddebrud og skøn cremet Vanilla is og sæsonens frugt.

Natmad 1
Gl. Ost med sky, sennep, løg, fedtegrever, fedt og smør. Franskbrød eller rugbrød efter ønsker. Der med en 23 årig Zacapa rom til at hælde lidt over osten inden servering

Natmad 2
Hjemmelavet aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød.

Pris 3 retter 378,- pr. person.
Pris 2 retter 328,- pr. person
Natmad 55,- pr. person. (gl ost)
Natmad 48,- pr. person (suppe) 

Næsbyhoved Skov

Næsbyhoved Skov har gjort det nemt, at være vært. Deres nytårsmenu kræver ingen lang tilberedning - den skal kun lunes før servering. De tilbyder levering lige til døren.

Nytårsmenu
Næsbyhoved Skov har sammensat en 3 retters menu, som passer fantastisk til Nytårsaften
Forret
-  Cremet Jordskoksuppe med røgede rejer, små urter, chips, bacon croutons og surdejsbrød
Hovedret
-  Sødmælkskalv serveret med braiseret svinekæbe, kraftig kalve sky, timian/creme fraiche kartoffel og smørbagt vintergrønt
Dessert
-  Chokoladekage, skovbær fromage og appelsin/havtorns sauce med hindbær drys og popsukker

Pris pr. kuvert
350,-

Picture

Pasfall

Forret
Kammusling på spyd med saltbagt kartoffel, shiitake svampe & løg,
med Karl Johan svampe mayo & soya

Mellemret
Nytårstorsk 2016 som terrine med brandade,
senneps creme , purløg & bagt rødbede

Hovedret
Dansk kalvemørbrad ”Half & Half” med urtecruste, kalvespidsbryst, sprød letrøget kartoffel, selleri & skøn trøffelsauce.!
Tilkøb med
stegt Foie Gras Kr. 45,- pr. couvert

Dessert
Nytårs kage, Gateau!
Hård, blød chokolade kage med ganache, bærkompot, sprøde kiks,
choko crumble & vanille malto

Nytårs menuen er med Unika smør & det gode couvertbrød.

Kr. 495,-

Det hele afhentes 31.12.2016 fra kl. 11.00 til kl. 14.00 i Restaurant PASFALL, klargjort, nemt til at servere med billede & menu forklaring.

 

Picture

Restaurant Nordatlanten

Cremet skaldyrsssuppe – jomfruhummerterrine – tang
Pocheret torsk – rødbede – peberrodscreme – baconsne
Champagnegranité
Oksemørbrad – sprængt kalvebryst – jordskokkepuré – brændt løg – syltet gulerod – arktisk timiansauce
Havtornmousse – brownie – syltet havtorn – hvid chokolade – skyrcreme – marengs

Pris pr. kuvert 445,-

Tilkøb af caviar - BAREII, frisk - 10 gram 175,- pr. kuvert. Kommer i egen lille metaldåse. Skal forudbestilles sammen med maden

Der medfølger udførlig og illustreret vejledning til tilberedning af maden.
Når I henter menuen, byder vi naturligvis på et glas bobler.

Minimum 2 kuverter
Bestilles senest d. 23. december på 22 39 76 00
Alternativt via "BOOK BORD ONLINE" hvor der bestilles til kl. 18.00
Afhentes d. 31.12 kl. 13.00 - 15.00 

Restaurant Under Lindetræet

Sikrogn
-  Blomkålsmousse, rødløg og dild

Under Lindetræets nytårstorsk
-  Røget torsk, rødbede og rugbrød

Oksemørbrad fra Grambogård
-  Aspargesjordskokker, fyldt pommes anna og trøffelsauce

Tiramisu
-  Chokolade, kaffe og nougatmousse

 

Pris 495,- pr. kuvert

(Der medfølger desuden brød og vejledningsbrochurer)

Afhentning:

Når den store dag oprinder, kan du afhente dine menuer hos vores restaurant i tidsrummet 10:00-16:00.

 

Picture

Teglværksskoven

Afhentes kl. 14.00 - 15.00 og kl. 15.00 - 16.00. Afhentningstiden oplyses ved bestilling af menuen.

Krydderbagt torsk
-  Muslingesauce – dild – syltede beder – sprøde rødder

Røget Svendborg gris
-  Estragon – frisé – æblekompot – karse – rygeostcreme

Indbagt oksemørbrad
-  Selleri – saltbagte kartofler – svampe – portvinssauce – grønkål

3 danske oste
-  Nødder – kiks – rugbrød

Chokoladefondant
-  Havtorn – merenges – æble – mokka

3 slags brød og smør.

3 retter
358,- 

4 retter
398,-

5 retter
438,-

Inkl. vejledning til opvarmning og anretning, samt en beskrivelse af hver ret.

Reservation kan ske på telefon 65 31 41 40 eller på info@teglvaerksskoven.dk, sidste frist for tilmelding er mandag d. 28-12-2016

Picture

Skovbakken

Hent-selv-Nytårsmenu d. 31. december 2016 afhentes mellem 15-17.00

Lun Vol au Vent
-  Hummer – torsk – trøffel – bronzefennikel – fennikel i lime og olivenolie

Karl Johan
m. rielette af sort fodgris – persille – blommeglace

Oksefilet i klaret
m. gulerødder fra rygeovn – grilleret artiskok – kartoffeltærte m. bagte løg – Sauce Bordelaise

Kastaniebudding
m. kaffecreme – orangesirup – sprøde kiks med chokolade – lind fløde med vanilje og orangegelé.

3 retterkr. 375,00
4 retterkr. 445,00

Sådan gør De:
Ring/mail bestillingen på tlf. 66 12 11 77 / mail@skov-bakken.dk eller brug kontaktformularen på hjemmesiden.