
Hereford Steakhouse i Taastrup
Nytårs menu 2016 fra Hereford Steak House - Ring på 4352 0039
Forret: 3 lækre forretter, som skal anrettes på en tallerken.
Lun pighvar suffl e med syltede rødløg & hummercreme.
Poularde terrine med foie gras hertil brombærsky samt tynde skiver af
oksetyndsteg med orange-fennikelsalat & sennepskorns majonæse.
Hovedret:
Oksetournedos serveret med grønne asparges rullet i serranoskinke, rodfrugtfl an, skalotteløg i gastrik, Anna kartoffel samt trøffelsauce.
Dessert:
Chokolade glaseret mazarin anrettet med ananasparfait, melonsalat & æblesorbet.
PRIS 395,-
Maden skal afhentes mellem kl. 12 & 15 senest.
Betaling aftales ved bestillingen

Rib House Helsingør og Bagsværd
Rib House i Bagsværd og i Helsingør tilbyder denne menu ud af huset, men har også åbent nytårsaften! Bestil bordet eller menuen som take away
Forret: Varmrøget laks på sprød mixsalat med friske asparges, hjemmelavet kryddermayo og flutes
Hovedret: Tournedos af oksemørbrad med Pommes Anna, stegte svampe, garniture og vildtsauce
Dessert: Chokoladekage med vaniljeis
PRISER: Take Away kr. 299,- / Nytårs aften hos Rib House kr. 349,-
Ring Bagsværd på 3842 4238
Ring Helsingør på 49 200 300

Kastrup Strandpark - Kastrup
Kastrup Strandpark byder på denne menu, inkl. hjemmebagt brød og smør.
Hummerbisque - Jomfruhummerhaler – Dildolie – Friske Urter
Kalvemørbrad med Hokkaidopuré – Sauté af Svampe og Spinat – Pommes Anna – Trøffelsauce – Jordskokkechips
Chokoladefondant med blødende hjerte - Vanilje/Limecreme - Råmarinerede Skovbær - Sprøde Nøddeflager
TILVALG:
MELLEMRET til kr. 45,- / person
Terrin af Torsk og Asparges – Pastinakpuré – Pastinakchips
SNACKS: kr. 25,-/person
Røgristede mandler, Frittet Spaghetti og Rodfrugt‐chips
KRANSEKAGE: kr. 30,-/person
BESTILLINGSFRIST DEN 28. DECEMBER
Bestilling via mail på: info@kastrupstrandpark.dk eller på telefon: 32 51 74 75
Ved afhentning medfølger en grundig vejledning til fremgangsmåde af tilberedning og forslag til anretning.

Støvlet Katrines Hus - Sorø
Støvlet Katrines Hus tilbyder 4 retters nytårs menu 2016 - kan afhentes mellem 12.00 & 16.00 - Ring og bestil på 57 83 50 80
Forret: Cremet gulerods suppe med syltede gulerod sprøde gulerods chips & røget kammusling
Mellemret: Kold pocheret Vesterhaves torsk serveret med tern af syltet agurk, blåmuslinger sauce på økologisk fløde skilt med grøn dild olie, toppet med frisk dild
Hovedret: Stegt oksemørbrad med grøn pure på selleri og persille, hø bagt selleri, sprøde selleri chips, Pommes Anna, syltede tyttebær og kraftig trøffel sauce
Dessert: Luftig mynte parfait, cremet mørk chokolade panna cotta, syrlig blomme coulis, farin syltede blommer, crumble på karamelliseret havre og krystalliseret hvid chokolade
4 retter Kr. 445,-/person

Gisseløre - Kalundborg
Gisseløre byder på nytårsmenu 2016 - Afhentning kan ske mellem 15.00 og 16.30, eller efter aftale - Ring og bestil på 59 51 07 45
Appetizer
Sortfodsskinke på grillet artiskok, røget dyrekølle med peberfrugtaioli og minigrissini med rygeostcreme.
Forret
Jordskokkecremesuppe og torskesoufflé med jomfruhummer og citrus samt sprød serrano.
Hovedret
Bøf af oksemørbrad gratineret med svampe, kartoffelsoufflé med skalotteløg og bacon, portvinssauce og indbagte skorzonerrødder med tomat.
Dessert
Kraftig chokoladekage med nødder, appelsinfromage og vaniljeparfait, hindbærpuré og syltede blåbær.
Pris pr. couvert: 375,-
Med menuen følger en let udførlig fremgangsmåde med temperaturer og stegetider.

Restaurant Krabben
Restaurant Krabben byder på 4 retters menu samt kransekage - afhentning kl. 14-16 - Ring og bestil på telefon: 43 54 05 45
Hummerbrud og jordskokker, hertil safran-aioli og krydderurter.
Bøf af oksemørbrad serveret med svampesauté, spinattimbale, pommes fondant og sauce bordelaise.
Hvid chokolademousse tilsmagt med lakrids, hertil flager af brændt hvid chokolade og hindbærgelé.
Til kl. 24.00: Hjemmebagt kransekage med nougat til afhentning nytårsaftensdag ml. kl. 14-16
Forarbejdet er klaret, menuen leveres med udførlige instrukser og kræver kun et mindre køkkenarbejde.

Restaurant Uptairs - Roskilde
Restaurant Upstairs byder på denne nytårsmenu 2016 - Ring og bestil menuen senest d. 29/12- 2016 - Afhentes d. 31/12 mellem kl. 14-16.
FORRET:
Tapas – anretningen består af 4 skønne enheder:
Store rejer marineret i pesto
Serrano skinke m/parmesan
Sennepsmarineret torsk m/rødbedesalat & sprød bacon
Hjemmerøget laks m/krydderurtecreme
Hertil hjemmebagt brød
HOVEDRET:
Oksemørbrad m/grønt & spinatfyldte tomater, hertil pommes anna og sauce bordelaise
DESSERT:
Nøddekurv m/ 3 slags hjemmelavet is & amaretto marinerede frugter
KR. 365,-/person
Der følger brugsanvisning med!

Restaurant Store Børs
Restaurant Store Børs byder på nytårsmenu, som du selv kan kombinere, lige fra en festlig velkomst til natmad - Bestil din menu på telefon 4632 5045
Velkomst
Antipasto misto – et udvalg af småretter:
Rejer i salsa rosa – røget Store Børs-laks med peberrodsmayo – lufttørret skinke modnet 24 måneder – fennikelsalami – quiche lorraine med løg – grillet zucchine med vinaigrette – langtidsbagte sorte oliven – peberfrugt med tunmousse – forårsløgroulade med balsamico reduktion
Dertil rugbrødschips og filone
kr. 150,-
Tre eller fire rettersmenu
Hummersuppe med hummerbrud – kan serveres som forret eller natmad
Råsyltet torsk med porre og græskarkerneolie
Teres Major-medaljon, confiteret kartoffel og morkler
Chokoladefondant med parfait
Pris tre retter kr. 375,- / fire retter kr. 425,-
Ekstra retter for voksne og børn
Foie gras-terrine kr. 95,-
Kokkens udvalg af oste kr. 95,-
Petit four kr. 40,-
Børnemenu – klassisk lasagne og tricolore-is med chokoladekage kr. 175,-
Der følger hjemmebagt brød og friske krydderurter med til anretning af menuen.
Med den udførlige trin for trin-vejledning du er sikret det bedste resultat, når du varmer og anretter.