Picture

Pariserfrokost i Jægersborggade

Jægersborggade er så hip som noget lige nu, og et af de allerhippeste steder er Relæs lillebror Manfreds & Vin. Her serveres grøntsagsgastronomi og biovin til en rimelig pris - nu også udendørs og til frokost.

Som noget nyt i år åbnes der nemlig op til frokost i forbindelse med, at Manfreds rykker udendørsmøblerne ud på fortovet, ifølge Christian Puglisi fra Relæ/Manfreds fordi:

“Vi har altid drømt om at kunne levere pariser-stemning på vores lille vinbar. Nu vil vi også gerne lokke med en pariser-frokost.”

Intentionen er, at det skal være billigt, nemt, og så skal det gå stærkt. Menuen skifter hele tiden, og kokken bestemmer, hvad man får, men det er altid små retter, som er gode at dele.

Prisen er 165 kr. for 3 retter, og hvis man er 2 eller flere, bliver det til 5 forskellige retter, som deles af alle ved bordet. Som supplement til menuen kan bestilles tartar og pocheret æg.

Frokosten serveres fra 1. maj tirsdag til fredag fra kl. 12-15 både inde og ude.

Picture

Sydlandsk frokost og råbar i Kødbyen

Selvom Nørrebro er ved at overtage føringen, er Kødbyen fortsat hipster-territorie nummer et, og Kødbyens Fiskebar er stedet, man skal blive set, hvis man er for hip på den voksne måde.

Fra den 12. maj åbner Fiskebaren op for sin udebar, hvor man kan nyde eftermiddagssolen, et køligt glas vin eller en cocktail med lokale ingredienser og retter fra råbarens udvalg af østers og andre rå fiske- og skaldyrsspecialiteter. Råbaren er åben mandag-torsdag fra kl. 17.30 og fredag-lørdag fra kl. 15.30.

Desuden kommer der som noget nyt sommeren over til at være åbent til frokost lørdag og søndag kl. 11-15. Her kan man få et udvalg af retter fra aftenmenuen og dertil et par unikke nye frokostretter, mens det fra Bagge Algreen-Ussing fra Kødbyens Fiskebar forlyder, at:

“Vi tænker, at der mangler alternativer til brunch tallerkenen og det danske smørrebrød, og vi vil lave den frokost, vi selv savner I København. Stemningen bliver ligeså uformel som om aftenen, for vi tror, at mange savner et sted at spise en livlig frokost med vennerne på samme måde, som man mødes til en livlig middag."

Der vil ikke blive skelet skævt til gæster, der bestiller vin, bobler eller cocktails til frokosten - ligesom man gør i syden - og der er liggestole til de magelige.

Picture

LUKKET