Gårdbutikker og online vildtsalg

Mange vildtforhandlere sælger vildtkød via deres gårdbutikker og onlinebutikker, og her kan du bestille vildt til levering direkte til døren. Her finder du nok det mest velassorterede udvalg af vildt af alle mulige slags.

Sortimentet spænder fra store vildtkasser med forskellige udskæringer over krondyrsteaks, dådyrkøllestege og fasanbryster til pålæg og charcuterivarer som røget dådyrinderlår og spegepølser.

Prøv fx:

Klosterhedes Vildt
Rævhede Naturprodukter
Skagenfood
GaardbutikkenDirekte

Supermarkeder

Mange store supermarkeder har jævnligt frosset vildtkød og indimellem også ferskt. Det er også muligt at finde vildtkød på supermarkedernes onlineportaler.

Prøv fx:

Nemlig.com
Irmatorvet.dk

Fiskehandlere

Selv om fiskehandlere i sagens natur primært sælger fisk, har rigtig mange forretninger også vildt i butikken, og mod bestilling kan det ønskede vildt som regel skaffes. Kontakt din lokale fiskehandler og hør, om han sælger vildt.

Prøv fx:

Nørreport fiskehus, Frederiksborggade 7, 1360 København K
Fiskehuset Boland, Borgergade 134, 1300 København K
Hav, Torvehallerne G7-G8, Rømersgade 18 , 1360 København K
Windsor Fisk, Peter Bangs Vej 87, 2000 Frederiksberg

Se flere fiskehandlere i hele landet her.

Vildthåndteringsvirksomheder

Du kan nok få det billigste vildt, hvis du køber det direkte hos vildthåndteringsvirkomhederne, som samamarbejder med bl.a. Skov- og Naturstyrelsen og private jagtvæsener omkring håndteringen af vildt skudt på jagt. Til gengæld skal du være indstillet på at køre lidt efter det.

Vildthåndteringsvirksomhederne dyrlægekontrollerer vildtkødet, inden det sælges til restauranter, detailhandlen - og altså også til private.

Prøv fx:

Kivan Food, Saltøvej 11, Næstved

Egtved Slagtehus, Brudesøvej 1  6040 Egtved