Picture

Bistro Royal

På Malmø´s Centralstation ligger Bistro Royal i den Kongelige ventesal og trods de royale rammer, er her en afslappet leben fra kl. 10:00, hvor kaffe og croissant, kunne være starten på dagen. Frokosten starter allerede kl. 11:00 og herfra går dagen derudaf, med rejsende folk, som kommer ind og nyder godt af denne rolige oase, midt i sandt mekka af travlhed udenfor vinduerne.

Picture

Cafe Victors

Går man fra Centralstationen over Store Torg, kommer man til Lilla Torg, som er fyldt med cafeer og restauranter. Her ligger Cafe Victors på hjørnet og byder på en tavle med retter for enhver smag. Her er typisk en ret med kylling, en med oksekød, en fiskeret og dagens suppe at vælge i blandt. Frokosten er åben fra kl. 11:30. Cafeen har en hyggelig terrasse med varmelamper, hvis man har lyst til at sidde ude.

 

Picture

La Roche

Er man mere til Tapas, så er det lige ned ad en sidegade til Lilla Torg, hvor man finder La Roche. Her serveres spanske klassiske tapas og dertilhørende vine i den stemningsfulde restaurant. Her er åbent til frokost fra kl.11:30, dog kl. 12:00 om lørdagen, og aftenen igennem.

Picture

Jospers vin og grill

Josper er en speciel trækulsgrill, som i den grad har indtaget de professionelle køkkener i Spanien. På denne laves det meste af maden, også desserter. Trækulsgrillen er med til at give maden den autentiske smag, som vi kender fra Spanien. Vil man opleve Malmø om aftenen, så kom ind og sid i de bløde stole eller i bar området, som også byder på glasvin, cocktails og kaffe.

Picture

Interpool - for voksne legebørn

Interpool åbner alle dage kl. 15:00 og dækker over en kæmpe poolhal, sportsbar og underholdningscenter i to niveauer lige midt i Malmø. Her kan du slå dig løs med alt hvad et stort legebarn begærer; poolborde, shuffleboards, masser af flippermaskiner, dart og bordtennis. I midten af det hele bugter en kæmpestor bar sig gennem lokalet. Her kan du tanke friske forsyninger i form af fadøl og et godt udvalg af cocktails.

Når sulten melder sig, kan du fortrække til det mere private og stemningsfulde hjørne af poolhallen, hvor restaurantlokalet og loungen befinder sig. Menukortet byder her på enkle og klassiske serveringer af proteinrig og velgørende herremad.

Picture

Salt & Brygga

I den nye bydel af Malmø, kan man få fri udsigt til Øresundsbroen og en skøn lille marina - Kig ud på stormens susen og bølgerne som slår ind mod bryggen, alt i mens man sidder i varmen bag de store ruder og nyder veltillavet bistromad. Det er en smuk oplevelse, også om vinteren, og der er gode parkeringsmuligheder. Frokosten er åben tirsdag til fredag fra kl. 11:30 (lørdag kl. 12:00) og aftenen fra kl. 17:00.