Picture

Vestergade 51 - Aarhus

De smukke gamle stuer med fritlæggende bjælker og højt til loftet, er flot møbleret i komfortabelt skandinavisk design, og det åbne køkken, bringer maden helt tæt på. Restauranten ligger i det ældre Aarhus kvarter, tæt på gågaderne med masser af butikker og historiske bygninger. Vestergade 51 har sammensat forskellige Julefrokoster til både mindre og større selskaber.

Klik ind og se hvad som passer Jer....

Picture

LAVA - Aarhus

Restaurant LAVA ligger ved Åen i Aarhus og byder på klassisk Jule Platte fra kl. 12 - 17 (skal forudbestilles), oplagt efter juleshopping. Om aftenen kl. 18:30 er her dejlig Julebuffet og i weekenden er der lagt op til luksus julebuffet, hvortil der kan købes fri bar m.m.

Ønsker man sit eget lokale, er her plads til 25 personer.

Klik ind og læs mere om de forskellige muligheder......

Picture

Røde-Kro Kro

Røde-Kro Kro i Sønderjylland byder sine gæster på dejlige julebuffeter, både på kroen og ud af huset. Julen fejres med klassiske juleanretninger fra det sønderjyske køkken. 

Her kan også nydes en dejlig Juleplatte med 6 forskellige anretninger, bl.a. andesteg og medister. Platten serveres for min. 2 personer til kun kr. 168,-/pers.

Klik ind og se hvad Julebuffet´erne indeholder...........

 

Picture

Restaurant Vægterkælderen - Ribe

Hotel Dagmar og Restaurant Vægterkælderen ligger stolt på torvet i Ribe, årets juleby 2018, og modtager sine gæster fra nær og fjern. Julen på Hotel og Restaurant Dagmar kan være til frokost, aften eller med ophold, også i Juledagene.

Hotellet byder også på ophold under julen og nytåret 2018/2019.

Klik ind og se de mange dejlige muligheder....

Picture

Brasserie Underhuset - Silkeborg

Julen på Brasserie Underhuset i Silkeborg fejres med manér i de hyggelige og stemningsfulde lokaler. Her er Juleplatte, Julefrokost retter som a la carte, Julemiddag fra 3 til 5 retter, Aftenanretninger fra kl.18:00 og Det helt store luksus Julebord til større selskaber.

Ønsker man overnatning i forbindelse med julefrokosterne, er der gode muligheder hos naboen Hotel Dania på Torvet. 

Klik ind og se alle juleherlighederne her....

 

Picture

Restaurant Valdemar - Kolding

Restaurant Valdemar ligger på det hyggelige brostensbelagte Akseltorv i hjertet af Kolding. Her er der lavet en skøn Julemenu, hvorfra det anbefales at vælge 3 - 4 retter. 

Klik ind og læs mere om Julemenuen........

Picture

Restaurant Kolvig - Ribe

Hos Kolvig i Ribe er menuen præget af sæsonen og det gælder sig også for Julen. Alt afhænger af hvilke friske råvarer køkkenet får ind. I november er f.eks Gråand på menuen, så hold øje med menuen eller få booket bordet nu, for her er noget lækkert for enhver, som sætter pris på hjemmelavet mad af friske råvarer.

Klik ind og se månedens menu her........

Picture

Restaurant Søstjernen - Haderslev

Må Julen gerne fejres tæt på vandet, så kom ud til Restaurant Søstjernen til en klassisk jul. Her er både til små og store selskaber i det hyggelige hus på Diernæs Strand.

Klik ind og se Juleprogrammet....

Picture

Brdr. Price - Herning og Aalborg

Brdr. Price byder velkommen med en klassisk julefrokost i tre eller fire serveringer, juleplatter og menuer. Læg vejen forbi Restaurant Brdr. Price på torvet i Herning eller på C.W. Obels Plads i Aalborg og lad dem forkæle dig midt i juleforberedelserne. Her er åbent alle dage, både til frokost og aften. Se menukortet her