Brdr. Price

Hos Brdr. Price Aalborg er julen også hjerternes fest og ikke mindst mavernes fest, her er maden og traditionerne i fokus. Der bydes indenfor til både juleretter, julefrokoster og julemenuer. Der er åben til frokost og aften alle ugens dage, hvis man ønsker at booke firmas julefrokost, skal man kontakte Brdr. Price på tlf. 3842 0056 eller mail til info.aalborg@brdr-price.dk.
Se mere om de forskellige menuer her

Picture

Den Bette Kro

I hjertet af Aalborg finder man Den Bette Kro, her serveres fantastiske danske retter som vor moder lavede den. Her finder man den helt traditionelle julefrokost menu:
Krofatters julesild
Rå løg, kapers og karrysalat
Pandestegt rødspættefilet
Remoulade og citron
Sylte
Stærk sennep og syltede rødbeder
Rullepølse
Rå løg og portvinssky
Medister og hamburgerryg
Grønlangkål og brunede kartofler
Ris a la mande
Lun kirsebærsovs

Pris pr kuvert 199,-  

Brasserie Belli

Julen har også fundet sin vej til Brasserie Belli i Aarhus, her finder man både en julemenu og en julebuffet. Menuerne kan leveres ud af huset og kan friste med blandt andet Juleand - Confit af andelår, serveret med æbler, stegte svampe samt Calvadossauce
Se alle menuerne her

 

Den Lille Kro

Den klassiske danske julemenu bliver elsket og æret, i hjertet af Aarhus. Fra den 11. November til den 16. December serveres der julefrokost hos Den Lille Kro. Aftenmenuen består af:

Marinerede sild m/karrysalat Kryddersild m/kapers og rå løg Stegte sild i hvidløgscreme Varmrøget laks m/bålrøget knækbrød Pandestegt fiskefilet m/remoulade og citron Æg og rejer m/mayonnaise Tarteletter m/høns og asparges Gammeldags æbleflæsk m/bacontern Hjemmelavet sylte m/sennep og rødbeder Medister m/rødkål Hjemmelavet lun leverpostej m/bacon og champignon Frikadeller m/sønderjysk hvidkål Ribbenssteg m/rødkål Andesteg m/brunede kartofler Glaseret juleskinke m/grønlangkål og brunede kartofler Ris a la mande m/kirsebærsauce


349,- pr. Person

Se dagens julefrokostmenu her 

Picture

Restaurant ÉT (&)

Traditionen tro byder Restaurant ET endnu engang op til det store klassiske franske ”julebord”. På ET kan man starte aftenen med et glas champagne med tilhørende hjemmelavede jule-luksussnacks med stegt reje, oksetatar, færøsk laks og kikærter. Herefter kan man fortsætte med denne menu:
Forret
Dansk torsk ”carpaccio” med lauerbær, syltede svampe, asier, brøndkarse fra Meaux og toast Melba
Mellemret
Crebinet af Grambogård gris med ”æbleflæsk” af julens syrlige æbler, feldsalat, fennikel og vintertrøffel
Hovedret
Fransk and ”Vendée” med danske jordskokker, citron, rosenkål og sauce Poivre
Oste
Mont d´Or med pain de epice og syltede nødder
Dessert
Glaseret lys chokolade ”Jivara” med fransk julekage crumble, variation af mandarin, vanilla og ”brunkager”
(Restaurant ET gir én mandelgave til selskaber over 10 personer)

3 retter 358 kr. – Vinmenu 298 kr.
4 retter 438 kr. – Vinmenu 368 kr.
5 retter 508 kr. – Vinmenu 438 kr. 

KÖD

Hos KÖD i Aarhus finder du to fantastisk lækre julefrokostmenuer en standart menu og en luksusmenu. Begge menuer er ikke hvad man vil kalde den traditionelle julemenu, men her er kødet i højsæde, til begge menuer kan tilkøbes både fri vin, øl og vand.

Se menuerne her 

Evald

I Silkeborg ved Papirfabrikken ligger Evald med udsigt over åen. Her er der plads til den helt store julefrokost, da her er plads til op til 60 personer.
Evalds Julemenu

Gravad laks med urtemayo, sprød urtesalat & rugknas Duet af krondyr med glaseret persillerod, syltet æble, kartoffelmos & vildtsauce smagt til med portvin Bred Ymer - Sønderjysk brødtort med ymerfromage & syltede blåbær fra sensommeren 3 gode danske oste med sødt & sprødt

3 retter 360,- 4 retter 425,-  

Restaurant Baghuset

Hos Restaurant Baghuset finder man en anderledes eksotisk julefrokost. Her tilbyder de en 6 retters tapas menu med 5 forskellige vine til 499 kr. per person, 299 kr. uden vinmenuen.
Se mere her 

Restaurant Valdemar

I Koldings gamle kvarter med snoede veje og brostensbelagte gader ligger denne hyggelige danske restaurant. Restaurant Valdemar servere en skøn julemenu:
Forret
Confiteret unghanebryst med grillet julekål og grov dijon mayonaise
Mellemret
Anderilette med grønkål og tranebær, serveret med grillet brioche
Hovedret
Oksebryst i portvin med stegte rødder og chips, hertil pisket
Ost
Blå Høgelundgaard ost, serveret med knækbrød og Figner
Dessert
Kanelkage serveret med kirsebær, chokoladeis og skumfiduser
Tre retter 350,- fire retter 400,- fem retter 450,- 

Restaurant Vægterkælderen

I centrum af den historiske by Ribe, lige overfor domkirken, ligger Hotel Dagmar og lige ned af trapperne finder man Vægterkælderen. Hverdag fra den 18. november til den 17. december fra 18.00 - 21.00 - undtaget søndage serveres en 4 retters gastronomisk julemenu
Pris pr. kuvert kr. 399,-

Overnatning ifm. ovenstående julemiddag kr. 400,- pr. person inkl. morgenbuffet

Se mere her