Picture

André Le Quellec-Knudsen, it-projektleder

Hvorfor er du her?
Jeg havde læst om det og syntes, det lød interessant. Og så er jeg lige blevet medlem af Københavns Fødevarefællesskab, så jeg tænkte, jeg ville se, hvad der foregik.

Hvad synes du om MAD Foodcamp?

Jeg havde håbet, der var et større udvalg af grøntsager til salg, men jeg er positivt overrasket over det informative niveau. Fx er jeg netop blevet meget klogere på, hvordan man dyrker champignon.

Vil du komme igen til næste år?
Ja det tror jeg.

Picture

Freelance videnskabsjournalist og madkommunikatør, Næstformand i Slow Food København og aktiv i Københavns Fødevarefællesskab. Blogger på www.madkultur.dk

Hvorfor er du her?
For at møde leverandører for Københavns Fødevarefællesskab, som repræsentant for Slow Food og for at fortælle lidt om madkultur på Fødevareministeriets stand.

Hvad synes du om MAD Foodcamp?
Det er godt, at de mennesker, der interesserer sig for madkvalitet, har et sted at mødes. Jeg ved ikke, om den rammer folk på Indre Nørrebro, som ikke interesserer sig for emnet - der er nok ikke mange af dem, der opdager det og vil ikke betale 150 kr. for at komme ind og se nogle grøntsager. Men for os nørder er det jo perfekt.

Vil du komme igen til næste år?

Man finder generelt mig steder, hvor det handler om god mad, så ja, uden tvivl.

Picture

Vin- og madskribent, redaktør og arrangør af Mad+medier-konferencen

Hvorfor er du her?
Fordi det er en god sag, som jeg gerne vil støtte (da vi mødte Rasmus var han frivillig i kålboden). Jeg kan godt lide fornemmelsen af, at jeg kan bidrage til en sag, der er større end mig selv. Desuden er det en fantastisk mulighed for networking, og det er fedt at lave noget udendørs.

Hvad synes du om MAD Foodcamp?

Jeg er helt vildt begejstret, nærmest lykkelig over, hvor fedt her er. Det er vigtigt at fejre de gode takter og stimulere det vækstlag, der er for større forståelse for kvalitet, og også at få avlerne frem i lyset.

Vil du komme igen?

Ja helt sikkert, men måske ikke som frivillig, hvis det bliver et andet tema end grøntsager til næste år. Det grønne er nemt at lade sig involvere i.

 

Læs med under reklamerne, hvor vi bringer en stemningsrapport fra festivalen.

Picture

Der var ildsjæle (her Søren Gericke, kokken over alle danske kokke) og muligheden for at lære noget nyt...

Picture

...stjernekokke (her Lars Williams fra Nomas Nordic Food Lab), som øste ud af deres viden...

Picture

...masser af gode lejligheder til at smage på varerne...

Picture

...TV-bønder og andre bønder...

@font-face { font-family: "Times"; }@font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }p { margin-right: 0cm; margin-left: 0cm; font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }...rockstarbønder og andre bønder...

Picture

...grøntsager til salg og skue...

Picture

...og så var der masser af mudder.