Gourmet hos Pasfall

 Pasfall er indrettet yderst elegant og stadig med charme og hygge. Her er fokus på de gode råvarer, og et køkken som lader sig inspirere af det franske, men også har et hjerte der banker for de fynske råvarer og specialiteter. Her finder man boghvedechips, rygeosten og den fynske klassisker, brunsvigeren serveret på nye måder, og altid med fokus på den gode smag.
Pasfall er altid en skøn oplevelse, uanset om restauranten besøges ved frokosttid, om aftenen til en gastronomisk hel aftens oplevelse, et par enkle aftenretter, eller et virkelig godt måltid, inden biografturen eller teateret.

Klassiske danske retter på Restaurant Grønttorvet

Hvad med et besøg på byens ældste spisested, Restaurant Grønttorvet, som selv kalder sig et klassisk spiseværtshus. I restauranten serveres klassisk dansk mad og frokosten byder på bl.a smørrebrød og lune retter, som fx pariserbøffen og stegte flæsk. Om aftenen serveres mad fra det klassiske danske krokøkken, der frister med de kendte retter, som gammeldags stegt kylling, wienerschnitzel og herregårdsbøf. Fra restauranten er der udsigt til det hyggelige torv.

Gourmet i Odenses smukkeste bydel hos Under Lindetræet

Under Lindetræet ligger en historisk bygning fra 1771 midt i H.C. Andersenkvarteret, som kendes som Odenses smukkeste bydel. Restauranten byder på et klassisk køkken med fransk og italiensk inspiration, med også med en forkærlighd for at sætte de gode, fynske råvarer i centrum. Menuen skiftes løbende og her kan vælges menuer fra 3-7 retter. Lindetræet betragtes som en af Odenses absolut bedste restauranter, og som de selv siger så er her Eventyrlige smagsoplevelser i stemningsfulde omgivelser.  

New York møder Odense hos Lei:K

Hos Lei:K kan man både få serveret ualmindelige gode bøffer eller små lækre retter i en lind strøm a la de sydeuropæiske tapas. Køkkenet er ikke spansk, men er i stedet inspireret af både det franske og nordiske køkken – og i særdeleshed New York inspireret.
I restauranten tilberedes alt fra bunden og niveauet er højt! D
et kan varmt anbefales at prøve stedets lækre cocktails, enten til selve måltidet, som starter eller til at slutte det gode måltid af med.
 

Italienske klassiskere på Cafe og Restaurant Mona Lisa

Ristorante Mona Lisa, er på en og samme tid både en italiensk restaurant og en café. Her kan man læse avisen og nyde sin latte ved baren, eller nyde de gode klassiske italienske specialiteter i den hyggelige restaurant. Køkkenet bruger årstidens råvarer og har fokus på den gode smag. Her er noget for hele familien, om sommeren er der udeservering og skinner solen, og man har lyst til en picnic med god take away, så er der også mulighed for at bestille til at tage med.  

Et smut uden for Odense - Sortebro Kro er omvejen værd!

Godt nok et lille smut udenfor Odense, men absolut turen værd … Sortebro Kro ligger ved den idylliske Fynske Landsby og holder til i det gamle bindingsværkshus med stråtækt tag. Hos Sortebr Kro er fokus på smagen frem for en bestemt køkkenstil - ”Smagens Køkken og et moderne egnskøkken” kalder Sortebro Kro selv denne stil, som skaber rammen om det gode måltid. Her kan man til frokost enten vælge al carte eller kaste sig ud i en frokost menu. Om aftenen kan man nyde en 6 eller 8 retters gourmet menu med tilhørende vinmenu eller vælge fra det indbydende a la carte kort og være sikker på en smagsoplevelse og en god middag af højt niveau.