Hos Boldt - Den sikre restaurant i Aalborg

Hos Boldt kan man virkelig mærke den lange tradition for god madlavning, og det er ikke svært at forstå, hvorfor stedet har været blandt Aalborgs bedste i næsten 20 år. Restauranten, der ligger i den charmerende Simonis Gård, er en oase af gourmetmad og hyggelig stemning. Køkkenet er specialiseret i det klassiske franske køkken, og man kan finde alt fra foie gras og Tournedos Rossini til peberbøf på menuen. Man kan også vælge at kaste sig ud i en af de lækre menuer med 2-7 retter og lade sig overraske af kokkens kreativitet. For vinelskere er Boldt også et sandt paradis, da deres vinsamling indeholder mange kultvine og ældre flasker. Hvis man er i tvivl om noget på vinkortet, så kan det virkelig betale sig at spørge - personalet er yderst vidende og hjælpsomme. På Boldt er det det klassiske håndværk, der hyldes, og det kan man virkelig smage på tallerkenen. 

Aalborgs bedste brasserie

Mest er virkelig en af de mest populære spisesteder i Aalborg, og det er ikke uden grund. Restauranten har fået anerkendelse fra både Foreningen af Danske Madanmeldere og Den Danske Spiseguide, der begge har udnævnt Mest til en af de bedste i sin kategori. Ejerne selv står i køkkenet og på gulvet, og deres passion og dedikation til deres restaurant kan virkelig mærkes på stemningen, der er fantastisk varm og nærværende. På menuen finder man fortolkninger af franske brasserieretter, der er lavet af danske råvarer, og det er virkelig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Man kan også nyde et fint udvalg af vine på glas, der er nøje udvalgt til at matche de lækre retter. Med en tur til Mest kan man virkelig få en følelse af at være i en autentisk og hyggelig fransk bistro - blot i hjertet af Aalborg.


Fusion - Asiatisk restaurant i Aalborg

Fusion er virkelig et af de mest populære spisesteder i Aalborg, og det er ikke uden grund. Restauranten ligger på den smukke nyrenoverede havnefront og byder på en spændende blanding af sushi og andre retter fra de asiatiske køkkener samt europæiske inspirerede retter og ingredienser. Man kan virkelig smage den store kærlighed, der er lagt i maden, og det er en unik kulinarisk oplevelse. Indretningen er enkel og moderne med glasvægge, hvilket giver en betagende udsigt over Aalborg Havn. Fusion er uden tvivl et must-visit, hvis man vil opleve en af de bedste gastronomiske oplevelser i Aalborg og omegn.

Udover den imponerende mad og stemning, så er Fusion også kendt for sin enestående service. Personalet er yderst vidende og imødekommende, og de går gerne den ekstra mil for at sikre, at gæsterne får den bedst mulige oplevelse. Desuden har restauranten også et omfattende udvalg af vine og cocktails, som er nøje udvalgt til at supplere den unikke smagsoplevelse. Alt i alt er Fusion en absolut perle i Aalborgs gastronomiske landskab, og det er en restaurant, som man ikke må gå glip af.

Aalborgs bedste tapas

Can Blau er virkelig et af de bedste steder i Aalborg, hvis man vil smage autentiske og lækre tapasretter. Stedet er drevet af Årets Kok 2013, Michael "Miv" Pedersen, og man kan virkelig smage hans passion for madlavning i hver eneste ret. De gedigne tapasretter, som ofte er lavet med danske råvarer, er virkelig en fryd for smagsløgene. Selvom lokalet er indrettet i FC Barcelonas farver, så er det stadig en hyggelig atmosfære, man møder. Vinkortet kan dog være lidt begrænset, og betjeningens kvalitet kan svinge en smule, men til gengæld er maden virkelig god - også til prisen. Med deres stærke tapas-tilbud er Can Blau helt sikkert et must-visit for alle, der elsker autentiske tapas og en hyggelig stemning.


Hereford - Bedste bøf restaurant i Aalborg

A Hereford Beefstouw er et ikonisk navn inden for bøfrestauranter i Danmark, og deres restaurant i Simonis Gård i Aalborg er intet mindre end imponerende. Kæden har eksisteret siden 1971 og har været med til at sætte standarden for bøfhusbølgen i Danmark. Den dag i dag serverer de stadig bøffer af høj kvalitet, som er tilberedt perfekt. Man kan vælge mellem forskellige udskæringer af krogmodnet, australsk oksekød, som serveres med valgfri smør, kartoffel og tag-selv salatbar til. Men udover bøfferne, så kan man også nyde lækre fiske- og kødretter samt et stort udvalg af forretter, som inkluderer laks, snegle, scampi, østers eller hummer, som man selv kan vælge fra bassinet, inden de tilberedes. A Hereford Beefstouw i Aalborg er uden tvivl et must-visit for alle, der elsker god bøf og en autentisk restaurantoplevelse.