København er fyldt med gode restaurant oplevelser. Spiseliv giver dig inspiration til hvor I skal spise næste gang og måske er det restauranter, som I allerede kender, men ikke har besøgt længe. I denne guide har vi fokus på København K.
Norrlyst - Kompagnistræde

Restaurant Norrlyst har lige modtaget en Bib Gourmand af Michelin Guiden 2021. En stor ære, men endnu vigtigere, til glæde for gæsterne, for her er tale om god mad til prisen. Maden er i den lette ende med spændende grøntsager, som tilbehør, men også hvor de har hovedrollen på tallerkenen. Her er masser af tyngde i smagen og er man til mere fylde, byder restauranten både på en frisklavet tartar, braiseret gris og okseskank. LÆS MERE OG BOOK BORD HER
Le Pavé - Gråbrødre Torv

Restaurant Le Pavé giver sine gæster en klassisk fransk restaurant oplevelse i den charmerende kælder eller på torvet omkranset af farverige blomster. Her serveres bl.a. dampede blåmuslinger, foie gras terrine, tournedos rossini og créme brûlee samt et par faste menuer, som skifter hver måned. Frokostkortet byder på franske klassikere, Smørrebrød, pasta, sandwiches samt et par frokostmenuer. Priserne er yderst rimelige på både mad og vin. LÆS MERE OG BOOK BORD HER
Restaurant The Red Box - St. Kongensgade

Lad dig overraske hos The Red Box på Store Kongensgade, nær Kongens Nytorv. Den lille intime restaurant er stor på smag og service. Menukortet er smalt og specialiseret, som gør det til en kulinarisk oplevelse, uanset om man vælger 2 retter, 3 retter eller 15 specialiteter af 5 serveringer. Alle retter er lavet fra bunden, æstetisk anrettet på tallerkenerne og til meget rimelig priser. LÆS MERE OG BOOK BORD HER
Restaurant Plin - Sankt Annæ Plads

Restaurant Plin har specialiseret sig i det nord italienske på grænsen til Frankrig, som derfor har indflydelse på maden, så som det brunede smør. Menukortet byder på a la carte samt små anretninger, som serveres som tasting menu med en god blanding af lidt fra havet, landjorden og det vegetariske. Alle menuer tilpasses sæsonerne, som kan ses på hjemmesiden eller man kan lade sig overraske. LÆS MERE OG BOOK BORD HER
Restaurant Tight - Hyskenstræde

Restaurant Tight er indrettet i flere platoer, med hyggekroge, balkoner og nogle trin ned i den anden ende af restauranten med højt til loftet og urban atmosfære, er et selskabs "lokale". Maden er en historie for sig selv og den må bare smages, for vi kender råvarerne fra det danske køkken, men maden er tilført caribiske toner af lethed og lækre smage - det giver nogle smagssammensætninger, som det viser sig, at danskerne er vilde med. LÆS MERE OG BOOK BORD HER
Restaurant Accanto - Kultorvet
Med udsigt til Kultorvet i flotte omgivelser byder Restaurant Accanto ind til en italiensk frokost og aften. Stemningen er hyggelig og maden af god kvalitet. Menukortet byder på sprøde pizzaer, frisklavede pastaer, kødretter og menuer. Køkkenet styres af ærekære italienske kokke og pizzaiolerne laver pizzaer i brændefyrede stenovne, som man kan følge med i stuen i underetagen. LÆS MERE OG BOOK BORD HER
Restaurant Garden og Bar

Spis i rustikke omgivelser i denne hyggelige kælderrestaurant i Gothersgade ved Kongens Have. Marie og Adrian som driver Garden Restaurant og Bar, får sine grøntsager, urter og kartofler fra familiegården på Fyn. Kærligheden til mad er stor og alt bliver lavet fra bunden. Menukortet byder på klassiske hovedretter, tapas, Smørrebrød og menuer, primært inspireret af det franske og italienske køkken, baseret på danske sæsonvarer. LÆS MERE OG BOOK BORD HER
Zirup Copenhagen - Læderstræde

Zirup Copenhagen, også kendt som Cafe Zirup, men deres lækre lokaler og aften menukortet vidner om restaurant, derfor må den bare præsenteres i denne guide. Når aftenen falder på, er køkkenet klar til at der bl.a. serveres ribeyes, grillet tunbøf og helstegt Dorade. Så der er lidt at vælge imellem uanset om man er til okse eller fisk. På terrassen er der overdækket og varmelamper, så man kan sidde ude det meste af året. LÆS MERE OG BOOK BORD HER
SE FLERE GUIDES PÅ SPISELIV.DK