Norrlyst
Restaurant

Norrlyst

Kompagnistræde 8 | 1208 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Moderne smørrebrød

2.

Fokus på bæredygtighed

3.

Nær Strøget og Gammel Strand

Profil

Moderne nordisk frokost og aften restaurant

Pris
Frokost

90 - 145

Hovedret

175 - 185

Åbningstider

Mandag - torsdag: 12 - 21 
Fredag - lørdag: 12 - 23
Søndag: 12 - 16

Frokost

Alle dage: 12 -16

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Restaurant Norrlyst ligger i stræderne lige mellem Strøget og Gammel Strand. En smuk og æstetisk restaurant med fritlagte bjælker, rustikke træborde, en lille bar og et åbent serveringsvindue, hvor køkkenet sender de smukkeste anretninger igennem. 

Norrlyst har fokus på bæredygtighed og derfor ændrer menukortet sig en smule med sæsonskifte. I marts er her f.eks stenbiderrogn serveret med grillet brød, cremefraiche 50% og brøndkarse, så man kan altid smage lidt nyt, men de fleste af gæsternes favoritter er at finde på kortet hele året. 

Maden er i den lette ende med spændende grøntsager, som tilbehør, men også hvor de har hovedrollen på tallerkenen. Her er dog masser af tyngde i smagen og er man til mere fylde, byder restauranten både på en frisklavet tartar, braiseret gris og okseskank. Uanset hvad man har lyst til, så er der fra Køkkenchef Emil Eshardt-Nielsen, lagt masser af energi i at give husets gæster en smagsfuld oplevelse.

I frokosten frister menukortet med mange lækre smørrebrød samt lidt sødt, syrligt og gode oste til dessert. 

Drikkekortet byder, udover god vin, vand og øl fra fad, på rigtig mange special øl og økologiske vand. Special øl er en stor passion for herrerne i huset, så man kan rigeligt blive udfordret på smagsløgene og nyde den perfekte sammensætning af mad og øl. 

Selskaber modtages gerne og huset har gode forslag til selskabsmenuer - se hjemmesiden.

Andre spisesteder