Garden Restaurant & Bar
Restaurant

Garden Restaurant & Bar

Gothersgade 87 | 1123 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Kongens Have

2.

Nordisk restaurant

3.

Smørrebrød 

Profil

Nynordisk restaurant ved Kongens Have.

Pris
Frokost

75 - 139

Hovedret

75 - 230

Menu

300 -

Åbningstider
Tirsdag og onsdag: 16-24
Torsdag og Fredag: 16-02
Lørdag: 12-02
Søndag: 12-24?

Frokost

Lørdag - søndag: 12-16

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

På hjørnet af Gothersgade 87 og Landemærket ligger den charmerende kælderrestaurant, Garden Restaurant og Bar. Tæt på Cinemateket og Kongens Have, som udfolder sine grønne plæner, lige på den anden side af Gothersgade.

På solskinsdage kan du nyde solens varme stråler, med et godt glas vin eller en kold og forfriskende tørstslukker fra Jacobsen Øl, serveret ved et af de mange borde, langs restaurantens facader samt nyde den daglige leben i denne skønne del af København.

Når du træder ned i kælderrestauranten bliver du mødt af et venligt personale. Garden restaurant er indrettet i en moderne, rustik stil med smukke træstole og grønne planter langs de rå murstensvægge. Glødepærerne og stearinlysenes varme glød giver restauranten en indbydende og afslappende atmosfære.

Hos Garden Restaurant kan du både få frokost og aftensmad. Her findes inspirationen også i det danske/nordiske terroir. Hele dagen lang kan du i øvrigt kaste dig over restaurantens charcuteri-platte, Brættet, eller udvalget af lækker smørrebrød.

Råvareudvalget følger de skiftende sæsoner i Danmark, og inkluderer leverancer fra blandt andet familiens egen gård på Fyn og Grambogaard. Køkkenet er dansk/nordisk og prioriterer kvalitet højt og laver derfor alt fra bunden. Maden er derfor altid tilberedt af de bedste råvarer, frisklavet efter klassiske opskrifter og med et lille personligt præg

Frokosten er åben lørdag og søndag fra kl. 12:00 til 16.00 – Her kan du bl.a. få en sprød salat, Smørrebrød, tapas eller steak sandwich af dansk okse fra en af landets bedste kødleverandører, nemlig Grambogaarden.

Om aftenen er der en en skøn variation af forretter og hovedretter, som er baseret på, at der er til kød- og fiskespiseren samt vegetaren. Alt sammen lavet af lækre nordiske råvarer. Her er bl.a. dagens fangst, en saftig Ribeye eller en svampe bøf med trøffelolie. Og selvfølgelig er menukortet toppet med gode oste og dejlige desserter.

 

 

Andre spisesteder