Garden Restaurant & Bar
Restaurant

Garden Restaurant & Bar

Gothersgade 87 | 1123 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Hyggelig restaurant med udeservering

2.

God hjemmelavet mad

3.

Smørrebrød og a la carte frokost

Profil

A la carte restaurant med udendørsservering ved Kongens Have.

Pris
Frokost

115 - 325

Hovedret

195 - 325

Menu

375 - 560

Åbningstider
Tirsdag og onsdag: 16-24
Torsdag og Fredag: 16-02
Lørdag: 12-02
Søndag: 12-24

Frokost

Lørdag - søndag: 12-17

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

På hjørnet af Gothersgade 87 og Landemærket ligger den charmerende kælderrestaurant, Garden Restaurant og Bar. Tæt på Cinemateket og Kongens Have, som udfolder sine grønne plæner, lige på den anden side af Gothersgade.

På solskinsdage kan du nyde solens varme stråler, med et godt glas vin eller en kold øl fra forskellige bryggerier - Kronenbourg, Ravnsborg, Jacobsen, Grimbergen, Carlsberg -  serveret ved et af de mange borde, langs restaurantens facader samt nyde den daglige liv i denne skønne del af København.

Når du træder ned i kælderrestauranten bliver du mødt af et venligt personale. Garden restaurant er indrettet i en moderne, rustik stil med smukke træstole og grønne planter langs de rå murstensvægge. Glødepærerne og stearinlysenes varme glød giver restauranten en indbydende og afslappende atmosfære.

Garden Restaurant får mange af sine grøntsager, urter og kartofler leveret fra familiegården på Fyn, som også leverer en del til Amalienborg. 

Råvareudvalget følger de skiftende sæsoner i Danmark, og inkluderer leverancer fra blandt andet familiens egen gård på Fyn og Grambogaard. Køkkenet er dansk/nordisk og prioriterer kvalitet højt og laver alt fra bunden. Maden er tilberedt af de bedste råvarer, frisklavet efter klassiske opskrifter og med et lille personligt præg

Frokosten er åben lørdag og søndag fra kl. 12:00 til 16.00 – Her kan du bl.a. få Smørrebrød, tapas, oksetartar af dansk okse fra en af landets bedste kødleverandører Grambogaarden eller Dagens fangst med safransauce.

Om aftenen er der en en skøn variation af forretter og hovedretter, som er baseret på, at der er til kød- og fiskespiseren samt vegetaren. Alt sammen lavet af lækre nordiske råvarer. Her er bl.a. dagens fangst, en saftig Ribeye eller en svampe bøf med trøffelolie. Og selvfølgelig er menukortet toppet med gode oste og dejlige desserter.

 

 

Andre spisesteder