Gourmet hotdogs på Foderbrættet

Hotdogs er tømmermændsmad så det basker, og på det seneste har København fået mange alternativer til den traditionelle indianer i kano fra Cafe Fodkold. Hos Foderbrættet laver de en super lækre gourmethotdogs med hjemmefremstillede pølser i hjemmebagt brød.    De fås i fire forskellige gourmetversioner med blandt andet oksekødspølse med løg, koriander og hvidløg, lammepølse med harissa og røget svin med cheddarost. Desuden fås en fiskedog, hvis det er det, man er til.   

Pizza med stil på Fabio’s

Kan man vente med sit tømmermandsfix til klokken 17, er Fabio’s Pasta & Pizza stedet at kurere et tungt hoved med stil. Her er fint indrettet med lysekroner, levende lys og friske blomster, og om sommeren kan man endda sidde ude i den lille gårdhave.   Pastaen er hjemmelavet, og pizzaerne laves med lækkert fyld som ægte mozzarella og god, italiensk skinke. Maden fås også som take away til ganske rimelige priser.  

Hangover burger på Barbar Bar

Vesterbroerne skeler ikke til ugedage, når de går ud og drikker sig fulde, og på Barbar Bar midt på Vesterbro Torv kan man således også få en stor, svedig ”hangover burger” fra formiddag til aften alle ugens dage.    Der er tale om en god, gedigen burger med ekstra meget bacon, snask og chilimayo, som serveres med håndskårne fritter.  

Kæmpe buffet i Kastrup

Allekroen er et hyggeligt, lokalt sted lige ved Kastrup Metro. Her serveres der både lørdag og søndag en kæmpe frokostbuffet med alt, hvad et tømmermandshærget hjerte kan begære.   Der er sild, fire lune retter, fire slags pålæg, salat, ost, brød og kage på buffeten, hvorfra man kan spise ad libitum. Der er desuden mulighed for at komme op på hesten igen med drikkevarer ad libitum til buffeten.  

Sund brunch på Botaniq

Måske er du typen, der er mere til sund mad end til at gøre din stakkels krop endnu mere fortræd, når du har tømmermænd? Så er Botaniq lige overfor Torvehallerne sagen.    Her serveres både brunch, snacks, grøn sushi og varme retter, alle lavet af økologiske og vegetabilske råvarer, og der er tænkt meget over sundhed i sammensætning af menuen. Mange retter er lavet ud fra raw food principper, og kaffen serveres med hjemmelavet mandelmælk.