Ny hip restaurant i NV

Den 15. august får Købennhavns opblomstrende nordvestkvarter en ny restaurant, som meget vel kunne gå hen og blive de nytilflyttede lokales in-sted. Det er det gode, italienske spisested Tribeca NV, som knopskyder med en søsterrestaurant, hvor fokus ligesom på Tribeca vil være på kvalitet og stemningen uformel.    Restaurantens navn bliver Tribeca Next Door, hvilket henviser til, at den ligger lige ved siden af Tribeca. Der er både gårdhave, bar og lounge tilknyttet den nye restaurant, og der vil være livemusik hver torsdag. Køkkenet bliver internationalt, og man vil kunne få alt fra svinerilette med rødbede og havtaskeballotine med lufttørret skinke til persillerisotto, sushi og creme brulee.   

Street food på Papirøen

Papirøen byder ikke bare ét men en række nye, spændende spisesteder og barer. Copenhagen Street Food åbnede lige før sommeren i en hal bag på Holmen mellem Operaen og Christiania.    Det er et helt overdådigt mekka af små listige food trucks, som byder på alt fra thai, tacos og cubansk gademad til curry wurst og fish’n’chips. Desuden er der en række barer med god vin, spændende øl og kaffe.

Listig restaurant i Store Kongensgade

I juni overdrog komikeren Casper Christensen og co. deres restaurant, Congo, til nye kræfter.    Den listige restaurant i et baglokale bag Store Kongensgade oser stadig af hemmelig natklubstemning, men der lægges mere vægt på maden, som er fransk/nordisk og lavet af ordentlige råvarer. Samtidig er der fortsat lækre, nordisk inspirerede cocktails at få.  

Vietnamesiske sandwich på Nørrebro

Banh Mi er en ny vietnamesisk cafe i Elmegade, som hylder den fransk/vietnamesiske fusionsret, Banh Mi. Her fyldes franske baguettes med kødpålæg eller tofu samt daikon og syltede gulerødder, koriander, chili og agurk.     Desuden kan man på Banh Mi få småretter som sommerruller og salater samt lemonade og vietnamesisk kaffe med eller uden kondenseret mælk.  

Dansk kromad i Valby

Valby har fået en ny restaurant, som hylder det klassiske, danske køkken – kromaden i særdeleshed. Navnet er Dansk Kromad Restaurant, og her kan man for eksempel spise smørrebrød, flæskesteg, tarteletter og skipperlabskovs.    Ejerne, Anders Sune Madsen og Johnny Birger Knudsen, er begge er uddannet skibskokke, og årene til søs har givet dem en gedigen ballast for at drive en restaurant med fokus på det traditionelle danske køkken. På lune dage kan man spise ude i den lille gårdhave.