Picture

Wanna B

Wanna B ligger i Kompagnistræde parallelt med Strøget. Her er god stemning i en blanding af det hyggelige og designersmarte. Dagen igennem bydes på brunch, sandwich og salater. Aftenen byder på caferetter og er man en rigtig Wanna B eller blot sætter pris på Champagne, kan denne også nydes.

Picture

Barbar Bar

På solsiden af Vesterbrogade finder man BarBar Bar´s store terrasse og indenfor en hyggelig stemning i al slags vejr. Her er et bredt menukort af caferetter og brunch i flere varianter. Hanerne indeholder klassisk pilsner og hvede øl. Derudover forskellige udenlandske øl på flaske.

Picture

Cafe Munk

Cafe Munk ligger tæt på Torvehallerne og er en fusion af eventyrlig hygge med farverige puder i sofaen og klassiske caferetter samt brunch. Det indiske look præger også menukortet med nogle lækre indiske retter. Prøv den spicy indiske omelet med løg, tomat og koriander til brunch eller den velkendte Butter chicken.

Picture

Cafe 22

Cafe 22 har en uformel atmosfære med smuk udsigt over søerne og en unik gæstfrihed. Her kan du få en dejlig varm kop kaffe, en let anretning, sammensætte en tre-retters menu eller blot nyde en kold øl. Til frokost er der klassiske caferetter, Wokretter, pasta og brunch. I hverdagene serveres brunchen på tallerkener indtil kl. 16. 

Picture

Cafe Høegs

På Enghavevej finder man Cafe Høegs med uformel hygge fra morgen til aften. Her kan spises morgenmad kl. 8 og dagen igennem caferetter, thai inspirerede salater og håndmadder. Cafeen er også kendt for sin ægte tømmermands brunch, måske for at hjælpe de gæster som har hængt ud på Hoeghs til sent på natten.