Uformel forretningsfrokost på PS Bar & Grill

PS Bar & Grill er en ny restaurant og bar i indre by, og stedets ejere står også bag populære steder som Victor, Geist, Kanalen mfl. Man vælger frit blandt mange småretter fra det omfangsrige kort, og der er noget for enhver smag. Med central beliggenhed, lækker indretning og afslappet men voksen stemning er PS Bar & Grill perfekt til et casual frokostmøde. Her er ingen dresscode, men stedets stamgæster bærer lige gerne slips som sneakers.

 

Gourmet frokost på Marchal

Til særlige anledninger eller med gæster, man gerne vil imponere, er Marchal det helt rigtige sted at spise forretningsfrokost. Restauranten er blandt Københavns absolut bedste og beliggenheden i bunden af det smukt nyrenoverede Hotel d’Angleterre er imponerende i sig selv. På menuen er lækre små gourmetretter, som man kan plukke fra kortet, så mange som man har lyst til. Har man travlt, kan man droppe forbi til en enkelt ret eller to, som kommer tjept fra køkkenet, men man kommer nemt til at bruge et par timer på Marchal, fordi alting bare er så gennemført.

 

Picture

Hurtig forretningsfrokost på FIAT

Når man ser den lille indgang til FIAT på Kongens Nytorv, skal man ikke lade sig narre. To skridt inde ad døren er de store armbevægelser i gang. En ægte italiener er rykket ind i hjertet af København og kalder sig Trattoria FIAT, som er det officielle kælenavn for Fondazione Italiana Alimentari Totale.  

Dansk frokost på Koefoed

Restaurant Koefoed på Landemærket midt mellem Borgergade og Store Kongensgade er en af Københavns bedste danske restauranter. Køkkenet er bornholmsk inspireret, også til frokost, hvor man fx kan få specialiteter som Sol over Gudhjem i smukke, twistede versioner. I den stilfuldt indrettede restaurant – eller ude hvis vejret er til det – serveres der frokost af virkelig høj kvalitet af kompetente tjenere, som kan deres håndværk.

 

Forretningsfrokost nord for København på Hellerup Klub Brasserie

Hellerup Klub Brasserie ligger i et højloftet lokale med glasloft og store lysekroner på Strandvejen, og restauranten er indrettet i luksuriøs brasseriestil med behagelige læderstole. Henover sildebensparketten svæver tjenerne med tallerkener fyldt med franske klassikere som boeuf béarnaise, østers og gratineret gedeost men også restaurantens egne versioner af dansk smørrebrød og vellavede retter fra både Norden og Middelhavet – og en burger, hvis man er til det. Her er god stil og rigtig god mad, så skal forretningsmødet holdes i Hellerup, er Hellerup Klub et rigtig godt bud.