Lørdag den 27.04 2024 får København en ny, international craft beer oase, når Fælledparkens 104 år gamle pavillon slår dørene op efter en omfattende makeover og genåbner under navnet Pavillon Beer Garden.

Fælledparkens historiske pavillon genopstår  som moderne beer garden_1

Beboerne på Østerbro vil se på deres gamle picnic-spot med helt nye øjne – og med tiden vil ølentusiaster og foodies fra hele verden nok også finde vej til den 25 haner lange tapwall med de bedste fadøl fra håndplukkede danske håndværksbryggerier, den berømte danske hygge samt det uformelle spisekort med fokus på økologi og dyrevelfærd. Gæster kan se frem til at smage craft beer fra TO ØL, Åben, Hancock, Dry & Bitter, Slowburn og Stepping Stone – de nævnte bryggerier kommer endvidere til at arrangere smagninger på adressen.

Pavillionens ejer Birgitte Gøtke har inviteret nye ildsjæle ombord ved Morten Christensen og Jakob Friis, som tager deres erfaring med craft beer og udendørsservering med sig ind midt i byen fra de populære strandcaféer, Haveje.

“Vi er stolte af at bringe et nyt kulinarisk tilbud ind midt i Fælledparken, hvor alle er velkomne til at nyde et godt måltid mad under åben himmel i smukke omgivelser.

Vores mål er at skabe et nyt samlingssted, hvor både lokale og tilrejsende til de mange events i Parken kan skabe varige sommerminder med god dansk havehygge,” udtaler Jakob Friis.

“Vi faldt for pavillonens unikke placering mellem Fælledparkens grønne træer,” siger Jakob Friis “– Vi glæder os til at bringe mere liv og samvær for børn og voksne til en af Københavns mest unikke lokationer, fortsætter han. “– Selvom vi er navngivet som et udskænkningssted, er vi meget opsatte på, at Fælledparkens mange børn også føler sig velkomne. Derfor har vi mange aktiviteter til børn, og de spiser endda gratis med til frokost, når de voksne bestiller en frokostmenu.”

Fælledparkens historiske pavillon genopstår  som moderne beer garden_2

Morten Christensen uddyber: “Det er en pavillon med stolte traditioner og en lang historik, som nu for alvor får den plads i solen, den fortjener. Den nye udgave af pavillonen er skabt med de store, udendørs ølhaver i Nordeuropas hovedstæder som forbillede.” – Danmark har længe været et internationalt hotspot for moderne craft beer, så vi synes, det er på tide, at København får en beer garden, som kan matche det høje ølniveau,” siger Morten Christensen og fortsætter: “Vores menukort spejler øllets kvalitet fx med vores danskproducerede Wagyu-burger & Poppelgris-sandwich, som ligger helt i top, når det gælder kødkvalitet og dyrevelfærd.” “Vi serverer gourmetis og softice fra Kastberg, og der er også tænkt på gæsternes stigende præference for økologi og kødfri måltider. Selv vin- og vanddrikkere er velkomne,” slutter Morten Christensen med et smil.

Birgitte, Jakob og Morten glæder sig til at byde nye såvel som gamle gæster velkommen til den smukke Pavillon i Fælledparken.