Picture

Cafe Glad

På Fredriks Allé i Aarhus C ligger Cafe Glad, en økologisk og bæredygtig cafe. Hvis man trænger til at få noget helt andet end traditionel julemad er man kommet til det rette sted. Her bruges årstidens råvarer og alt er tilberedt frisk fra bunden hver dag. Brødet er håndæltet og friskbagt og udvalget af sund take away er stort. Man kan også nyde sin frokost i den hyggelige indrettede cafe, med hjemmelavede møbler og de skønne duftende krydderurter. 

Man kan vælge mellem lækre sprøde salater, sandwich med nybagt brød, madpandekager eller én af de mange skønne varme retter til priser mellem 60 - 90 kr

 

Picture

LAVA

I den stille ende af åen, som flyder midt i centrum af Aarhus ligger Lava. Her kan man nyde sin frokost tæt på alle byens indkøbsmuligheder. Restauranten er klassisk og charmerende indrettet, væggene prydes af farvestrålende malerier, som ligeledes er med til at skabe liv og stemning. 

Lava byder på traditionelle caferetter, som club sandwich, pariserbøf, stjerneskud og nachos. Lavas egen Gourmet burger kan bestilles hele dagen. Priserne til frokost ligger mellem 58 - 148 kr, o 68 kr for en børnemenu. 

Picture

Restaurant Soya 2

Hos Soya 2 kan man få running sushi - altså alt hvad du kan spise til en fast pris.Det er naturligvis også muligt at bestille makiruller, nigirier og kortets andre sushispecialiteter a la carte. Er humøret ikke til sushi, kan man slå sig løs i de mange populære hovedretter fx Japansk Sukiyaki af okse- eller kalkunfilet, alt sammen til rimelige priser. 

Børn er velkomne og spiser til flg. priser (0-3 år gratis, 3-10 år halv pris). Særlige børnedesserter, såsom hjemmebagt chokolade- og banankage samt frugt. Soya 2 har frokost tilbud fra 48 - 78 kr.

På resataurant Soya 2 har alle i køkkenet erfaring fra Japan udi kunsten at fremstille sushi, her handler det om at kvalitet, bæredygtighed og respekt for råvaren er i top.

Picture

Juliette

Den franske café og brasserie Juliette som ligger i den hyggelige Jægergårdsgade, har med fokus på virkelig god mad fra det enkle rustikke franske køkken. Maden bliver serveret i hjemlige hyggelige omgivelser og betjeningen er altid søde og smilende. 

Menukortet skifter i løbet af dagen består af favoritterne fra det franske køkken med et twist. Til frokosten kan man få serveret lækre frokostretter som Quiche du Jour (dagens tærte) Lakserilette og restaurantens populære Confit de Canard sandwich. 

Picture

Rodizio

På den Brasilianske restaurant Rodizio som ligger midt i Aarhus, ved broen over åen er det muligt at nyde sin frokost uden at forlade strøget. Stemningen og indretningen er brasiliansk inspireret og virkelig hyggelig med rå vægge og små siddekroge, hvor man både kan trække sig lidt væk og nyde maden i ro og mag – eller sidde med udsigt til det pulserende liv ved åen og på strøget.

Menukortet hos Rodizio er enkelt og overskueligt. Her er frokost buffet både i hverdage og weekender. Buffeten byder på seafood, kolde anretninger, lune retter, charcuterier, garniture, salater, dip og saucer. Buffeten koster 115 kr.