La Pasión - The Passion Cask er skabt af Zacapas master blender, Lorena Vázquez, og den hylder de unikke Pedro Ximénez-sherryfade, der bliver brugt under den modningsproces, der tager udgangspunkt i solera-systemet. Der er tale om en unik proces, som omfatter et væld af fadtyper og stilarter, som er nøje udvalgt af Lorena med den ene mål fange helt specifikke smagsnoter og teksturer.

Udgivelsen er den sidste i en serie af fire, der alle stammer fra den prisvindende Zacapa Solera Gran Reserva. De fire udgivelser har haft fokus på hver deres fad i lagringsprocessen, og smagsnoterne i La Pasión - The Passion Cask indkapsler på vidunderlig vis det frodige guatemalanske landskab. Med en overflod af smage, indtryk og dufte byder den på perfekt afbalancerede noter af svesker, rosiner, dadler, vanilje, kaffe og chokolade. Kombinationen skaber en vidunderlig og fascinerende smagsoplevelse.

"Der er næsten ikke noget bedre end at blive overrasket og få sat sin fantasi i gang. Og det føler jeg virkelig, at denne her udgivelse gør. Det har været en magisk rejse at arbejde med The Heavenly Cask Collection, og jeg er meget stolt af resultatet. La Pasión - The Passion Cask er den sidste udgivelse i samlingen og på mange måder kronen på værket,” fortæller Lorena Vásquez, der har været master blender for Zacapa i over 37 år.

Zacapa La Pasión - Nu bliver det sidste eksemplar af limited-edition Heavenly cask collection frigivet_1

Hele serien er blevet til 2.300 meter over havets overflade i Zacapas fascinerende anlæg, som ligger i Quetzaltenango i Guatemala. Anlægget kaldes også House Above the Clouds og er på grund af højden omgivet af kølig luft, der skaber de mest perfekte forudsætninger for, at rommen kan ældes langsomt. Og netop den proces er med til at skabe Zacapas udsøgte og karakteristiske smag.

La Pasión - The Passion Cask har en helt særlig dybde i smagen og er den perfekte gave til connaisseuren, der elsker premium-rom. 

SE OPSKRIFT PÅ MANHATAN

Om Zacapa

Zacapa er en af de mest eksklusive rom i verden og er anerkendt af World Luxury Association som et af 'Verdens Top 100 mest værdifulde luksusmærker'. Zacapa bliver produceret blandt skyhøje bjerge og aktive vulkaner 2.300 meter over havets overflade. Af samme grund kalder man produktionsanlægget The House Above The Clouds. Nøgleingrediensen i Zacapa er sukkerrørshonning, som kombineret med en modningsproces, der tager udgangspunkt i solera-systemet, resulterer i en exceptionel rom i premium-kategorien. Rommen er skabt af både gamle og nye tapninger, som er omhyggeligt kombineret og modnet i en række fade, der tidligere blev brugt til at opbevare amerikansk whisky, sherryer og fine Pedro Ximénez-vine. Denne kombination giver i sidste ende en ekstraordinær dybde i smagen. Produktionshøjden og konstante gennemsnitstemperatur på 14 grader gør det muligt for rommen at bevare den karakteristiske dybe og rige smag.