VEGA - men hvor skal vi spise?

25/4 2017

 

Vennerne er samlet og turen går til VEGA, et regionalt spillested på Vesterbro i København. VEGA slog dørene op i 1996, som en del af Kulturby 96, og er et af landets største spillesteder. Men hvor skal man spise? Spiseliv.dk har samlet 5 gode steder at spise.

 

Cafe Høeg´s

Cafe Høeg´s

Høeg´s var en af de første Cafe’er på Vestrebro og har siden 1997 været et populært og velbesøgt sted. Her er fokus på god service og mad af god kvalitet, tilberedt af sæsonens bedste råvarer. Med en beliggenhed tæt på Vega er Høeg’s et oplagt sted at mødes før og efter en koncert. Er man et større selskab, er her plads op til 30 personer i eget lokale. Det anbefales at booke bord online, da cafeen for det meste er fuldt booket på dagen.

Høeg'ss profil på Spiseliv »

Stempel Bar & Kitchen

Stempel Bar & Kitchen

Vesterbros populære hang out place har både pladsen, gastronomien og ambitionen til at favne bydelens festaber og madører fra tidlig morgen til sen aften - ja faktisk ud på de sene morgentimer, hvis man ikke kan få armene ned og lige har gang i en god fest i de flotte lokaler på hjørnet af Istedgade og Enghave Plads.

Stempels profil på Spiseliv »

Vesterbro Vinstue

Vesterbro Vinstue

Vesterbro Vinstue er Istedgades gastronomiske højborg. Her finder du masser af danske retter med inspiration fra middelhavets køkken, der følges til bords af saftige egen-importerede vine. Men fortvivl ikke, hvis du føler dig på udebane, hvad angår kendskab til vin, personalet står altid klar med hjælp og et par gode historier. Med en central placering på Vesterbro er vinstuen et oplagt besøg for dig, der skal til koncert på Vega, eller dig der skal nå et tog hjem senere.

Vesterbro Vinstues profil på Spiseliv »

NOSE2TAIL Meat & Seafood

NOSE2TAIL Meat & Seafood

NOSE2TAIL ligger i Kødbyen, i gåafstand til VEGA. Bæredygtighed i højsædet og restauranten anvender helst kød og grøntsager fra små økologiske og biodynamiske gårde. Her er åbent til sent, så der er rig mulighed for at komme ind efter koncerten, til vin, bobler og cocktails.

 

Nose2tail Meatpackers profil på Spiseliv »

Kødbyens Fiskebar

Kødbyens Fiskebar

Hos Kødbyens Fiskebar er en dæmpet og hyggelig belysning i aftentimerne, så gæsterne kan slappe af, alt imens kokkene arbejder i højt tempo bag svingdørene. Fra rawbaren serveres rå fisk og skaldyr, og den øvrige menu byder på kunstfærdigt anrettede fiske- og skaldyrsretter med kraftig lokal inspiration og en enkelt kødret til de proteinafhængige. Her er åbent til sent, så det er muligt at nyde vin og andre skønne drikke efter en tur på VEGA.

Kødbyens Fiskebars profil på Spiseliv »

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.