Loungetonerne er med garanti ikke blevet ringere og cocktailsene ej mindre kølige, snarere tværtimod. Fx slår The Lot dørene op efter at være blevet shinet gevaldigt op fra top til tå og fra yderst til inderst, i bogstaveligste forstand, med ingen ringere end gode gamle Master Fatman i pulten. Og meget kan man mene om ham, men musik, det kan han, og underholdning, det kan også!

What else is new?
Nyt gulv, byens længste LED-oplyste trævæg med bladuskæringer og malet i varme farver. Nye anderledes sofabåse og bedre lyssætning. Bedre plads til dem, der vil sidde, og dem, der vil danse. Masser af barplads til dem, der tørster efter cocktails natten lang. Det er den fysiske side af sagen, som med The Lots egne ord "bidrager til en mere social atmosfære og synergi mellem de dansende og dem, som vil hygge ved baren over cocktails."

Gæsten i fokus
Men den psykiske side af sagen er bestemt ikke mindre festlig: "Vi er blevet mindre selvfede og har flyttet vores fokus til der, hvor det er vigtigst, nemlig vores gæster."

Derudover er det stort set business as usual, men måske bare lige lidt lækrere hele vejen. Specielt er der lagt op til lidt af et show, når man i weekenderne har spist i restauranten til det sene seat og bliver hængende, mens stedet nærmest umærkeligt bliver transformeret fra restaurant til loungestemning til natklub. Det er glidende lysskift, opløftende musik og søde tjenere, der pludselige transformeres til natklubbens nette værtinder.

Lyder det saftigt? Så trop op på The Lot!