Her vil en 5-retters menu kreeret af GraffEats-kokken Blair Warsham blive serveret med tilhørende vinmenu og afbrudt af fremvisning af ni amerikanske sort/hvide kortfilm undervejs i middagen, som afsluttes med DJ, lounge og bar med vin, drinks og øl fra Nørrebros Bryghus.

Tiffany, som står bag Silver.Spoon, der har arrangeret Thanksgiving & a Flick, fortæller:

”Guerilla dining og pop-up restauranter er en stor ting i San Fransisco, hvor jeg kommer fra, og jeg startede Silver.Spoon i København, fordi jeg syntes, at her er så mange fantastiske michelinrestauranter og masser af caféer, men ikke så meget i mellemlejet. Så jeg tænkte – hvorfor ikke prøve det her?”


Tiffany læser på Copenhagen Business School og Københavns Universitet og er ikke selv kok, så derfor allierer hun sig ved pop up-arrangementerne med dygtige kokke, hun kender gennem sit netværk, og kommer selv med inputs til menuer og mad- og vinsammensætninger.

Tidligere har hun blandt andet arrangeret pop-up restauranter under COP15, modeugen, Copenhagen Photo Festival og sammen med Ungdommens Røde Kors. Fælles for arrangementerne er, at maden er vigtigst, men at rammerne oftest dikterer resten af indholdet.

”Ved dette arrangement tager vi udgangspunkt i Thanksgiving traditionen, så derfor er temaet amerikansk og menuen er inspireret af den traditionelle Thanksgiving menu.”

Arrangementet er Silver.Spoons femte og det andet på en verdenstourné, som før har bragt Tiffany og GraffEats til Chicago og blandt andet går til Tokyo, Paris, Dubai og Los Angeles.