Du går glip af 0,0 % af den festlige stemning. Og du mister 0,0 % af smagen i din gin og tonic. Dette efterår blæser der nye vinde over cocktailscenen i herhjemme, og nu er det faktisk muligt med Diageos lancering af Tanqueray 0,0% i Danmark.

Tanqueray 0,0% er den seneste variant i Tanqueray-familien og blev med stor succes lanceret i Storbritannien og Spanien sidste år. Målet har været at skabe en alternativ cocktailmulighed for dem, der ikke er villige til at gå på kompromis med smagen, men af den ene eller anden årsag ønsker at holde igen med alkoholprocenterne.

Med det velkendte udtryk fra den klassiske Tanqueray London Dry gin, giver den nye variant dig alle smagsnoterne og aromaerne fra den klassiske gin. Og udover at være alkoholfri har Tanqueray 0,0% også et lavt kalorieindhold på kun 6 kcal pr. 50 ml.

Tanqueray 0,0% bliver fremstillet af den samme unikke botaniske blanding, der bliver brugt til at fremstille Tanqueray London Dry gin. Det vil blandt andet sige enebær, pebret koriander, aromatisk kvan og sød lakrids. Planterne bliver individuelt nedsænket i vand, opvarmet og derefter destilleret, før man til sidst blander dem sammen og står tilbage med den vidunderlige spiritus, som mange af os nyder at drikke.

"Produkter, der ikke indeholder alkohol, bliver stadig mere populære. Derfor virker det også helt indlysende, at man som vært tager højde for de gæster, der leder efter velsmagende og inspirerende alternativer til de klassiske alkoholbasserede cocktails. Med Tanqueray 0,0% kan man vælge alkoholen fra uden af gå glip af noget. Jeg synes, det her er et spændende og tidsrelevant produkt, og jeg er overbevidst om, at det vil falde i rigtig mange danskeres smag,” fortæller Guri Rime fra Diageo Danmark.

Som en del af lanceringen i Danmark vil man i hele uge 37 kunne tage forbi Magasin Kongens Nytorv og smage en gratis gin og tonic lavet på Tanqueray 0.0. Standen vil være placeret lige efter hovedindgangen.

Tanqueray 0,0 % koster 149,95 kr. og kan købes i de fleste supermarkeder i landet. 

Tanqueray lancerer ny alkoholfri variant_1

DET SKAL DU BRUGE

Tanqueray 0,0%

Tonic

1 økologisk lime

Is

SÅDAN GØR DU

1. Når du laver din cocktail skal blandingsforholdet være 1 del gin til 3 dele tonic. Fyld et stort afkølet glas med is, og hæld din gin i glasset. Kom en barske i glasset, og hæld tonicvand i langs skeen. Det gør man, for at holde på kulsyren.

2. Rør rundt, fjern skeen, og pynt til sidst med en skive lime.