Hele året mødes vi med venner, familie og kollegaer om de store traditionsrige borde til Højtiderne, mens den ene kalorietunge ret efter den anden bliver skyllet behørigt ned med snaps, øl og vin. Historisk set har det naturligvis givet mening at fylde fedtdepotet op, med det fysisk krævende arbejde, danskerne tidligere har udført.

I dag giver det god mening at nyde mættende kalorielette retter, og det finder man i det store Middelhavskøkken, der med sine sundere, alsidige retter er en gave for både sind og krop.

De to RizRaz-restauranter i København, har i årtier forsynet københavnerne med en smag af det store Middelhavsområde og dets utallige regionale køkkener.

Middelhavskøkkenet er rigt på udvalg af sunde råvarer og er en god modpol til det tunge, danske køkken, som især serveres ved Højtiderne. Trænger man til et lettere alternativ ved Højtider eller blot i sin hverdag, så er RizRaz i hvertilfald et godt alternativ.

RizRaz præsenterer ny a la carte menu

De to RizRaz-restauranter, som har til huse i St. Kannikestræde og Kompagnistræde i Indre København, har i mange år været kendt for deres vegetariske buffet, som blandt andet byder på falafel, hummus, pizza samt et utal af sunde pasta- og plante-baserede salater.

Men faktisk opererer restauranterne også med en a la carte menu, hvor gæsterne finder saftige kødretter med masser af smag og kraft. Og en ny a la carte menu er netop blevet præsenteret med en masse nye, spændende retter, som både er sunde og velsmagende.

Eksempelvis byder det nye menukort på krabbekager med safran-mayo og syltet grønt samt en klassisk rørt tatar, der begge er at finde blandt forretterne. Hovedretterne byder blandt andet på et saftigt unghanebryst marineret i timian og rosmarin og med lækker garniture på siden. Der er også frisk fisk på det nye menukort, som RizRaz har lanceret for ganske nyligt.
Hvis du er i humør til en god, saftig burger, laver RizRaz også det.

Rizraz ønsker at retterne blandt a la carte menuen vil følge sæsonens råvareudvalg, således at de dygtige kokke ved komfuret kun serverer de friskeste og mest velsmagende retter.
”Så hvis man trænger til et mættende og kalorielet måltid, så er RizRaz både sundt, godt og et gastronomisk Middelhavsfix, som hurtigt vil få kål på kalorie-fokusset”