Black Friday er en af de helt store forbrugsdage i Danmark. Det er her de fleste danskeres dankort er rødglødende, og der bliver købt alt fra tøj, sko, elektronik og oplevelser på Black Friday. Faktisk er der også mange sider, der har lavet en oversigt over, hvor man kan gå hen og spise på Black Friday, hvis man er interesseret i at spise billigt og lækkert på den nye amerikanske mærkedag. Så kan man eventuelt kigge igennem restauranternes Anmeldelser og se, hvor man har lyst til at spise. Black Friday er oprindelig en dag, der stammer fra USA og som er fredagen efter Thanksgiving, men det seneste årti har de danske detailbutikker virkelig taget mærkedagen til sig, og har serveret helt ustyrligt gode tilbud.

I denne artikel kigger vi på, om man kan spise billigere på nogle af sine yndlingsrestauranter på Black Friday. Foruden restauranter selv udbyder tilbud på Black Friday, så kan man også finde webshops, der tilbyder deals og tilbud på oplevelsespakker til restauranter på Black Friday.

Hvornår er der Black Friday?

I år er Black Friday 2020 den 27. November, da det altid er fredagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving. Det er altså på denne dato, hvor en stor del danskere gør dankortet klar til at købe fødselsdags julegaver eller bare gøre en god handel. Der er som regel tilbud på alt fra køkkenudstyr til restaurantbesøg, når de danske detailbutikker og webshops slår dørene op til endnu en Black Friday.

Se de bedste restauranter i dit nærområde og se deres tilbud

Der er efterhånden også en del restauranter, der er hoppet med på Black Friday-trenden og udbyder forskellige tilbud. Her kan man tjekke online på restaurantens hjemmeside eller via deres sociale medier, om de har gode tilbud på Black Friday. Mange danske detailbutikker og webshops har også tilbud på forskellige oplevelsespakker, hvori det er muligt at besøge de forskellige restauranter, der står skrevet på pakken. Så kan man tage ud og spise på sin yndlingsrestauranter, når det passer bedst.

På Black Friday kan du spare penge på dit restaurantbesøg

Det er altså muligt at spare en hel del på sine måltider eller såkaldte “deals” på restaurantbesøg på Black Friday. Et godt tip er at orientere sig på de sider, der samler de mange Black Friday, så hvis man alligevel skal have købt stort ind, så kan det svare sig at aflægge disse sider et besøg.