Smag verdens mest eftertragtede rom på Nordens største whisky– og romfestival_4Både erfarne romentusiaster og nybegyndere kan få smagspaletten pirret og udfordret, når The Whisky N Rum Show vender tilbage d. 15.-16. september. Det er Nordens største festival for fadlagret spiritus, som inviterer indenfor i Forum til en verden af whisky og rom. Her venter store smagsoplevelser, og ny viden er garanteret – både for de erfarne smager og de helt nye og nysgerrige.

Her kan man nemlig både smage på hundredvis af forskellige flasker og samtidig blive klogere og få oplevelser gennem en række aktiviteter, workshops og masterclass.

Vi byder endnu engang på en imponerende række af aktiviteter og uovertruffen adgang til et stort udvalg af whisky og rom. Derfor giver vi med The Whisky N Rum Show deltagerne en unik mulighed for at fordybe sig i en verden af lagret spiritus fra den bedste hylde. Med et fokus på whisky og rom henvender showet sig både til dem med en kræsen gane og en forståelse for håndværk, men også til novicer, der lige er begyndt at prøve kræfter med denne velsmagende verden,” siger Daniel Bascunan, der står bag festivalen og er en af Danmarks største rom-connaisseurs.

Smag verdens mest eftertragtede rom på Nordens største whisky– og romfestival_3

Mest eksklusive romsmagning i verden

Er man nysgerrig og gerne vil smage på egen hånd, er der gode muligheder for det. Besøgende på The Whisky N Rum Show får således adgang til en svimlende samling på omkring 1000 flasker, hvoraf imponerende 500 er tilgængelige for gratis smagning. Dermed kan festivalen friste med alt fra sjældne single malts til limited edition-udgaver.

Et af showets højdepunkter er ‘den mest eksklusive romsmagning i verden’. Her får deltagerne lov til at smage to af de mest eftertragtede flasker rom i verden, hvoraf den ene har rom helt tilbage til 1780. Det er en sjælden og ekstraordinær smagsoplevelse, som ingen ægte rom-entusiast må gå glip af.

Smag verdens mest eftertragtede rom på Nordens største whisky– og romfestival_5

Kom med i den anerkendte jury – eller bliv nordisk mester i smagning

For gæster, der elsker at have indflydelse og konkurrence, er der gode muligheder for det på The Whisky N Rum Show 2023. Deltagerne får blandt andet muligheden for at deltage i TWNRS'23 People's Choice Awards. Her kan de blive en del af den anerkendte jury, der er ansvarlig for at evaluere og rangordne 20 exceptionelle whisky eller rom.

Deltagere, der selv vil kæmpe om en ærefuld titel, kan også komme på banen på årets festival. The Whisky N Rum Show præsenterer nemlig stolt de nordiske mesterskaber i smagning. Deltagerne kan således sætte deres næse og gane på prøve og konkurrere om at blive kronet som Nordens bedste smager.

Cocktail Academy og lærerige masterclasses

For de nysgerrige, der gerne vil lære nyt og komme klogere hjem, byder The Whisky N Rum Show også på workshops og masterclasses. Man kan fx deltage i det anerkendte Spitze Cocktail Academy, hvor deltagerne kan lære kunsten at mixe og dykke ned i en verden af cocktail-kreationer. Ekspertmixologer vil dele ud af deres viden og teknikker og give deltagerne mulighed for at lave deres egne signatur-cocktails derhjemme.

Derudover kan deltagerne berige deres forståelse og påskønnelse af whisky og rom gennem en bred vifte af masterclasses, ledet af anerkendte brancheeksperter. Disse fordybende sessioner dækker en bred vifte af emner lige fra ‘spiritussens historie’ og ‘produktionsproces’ til dybdegående smagninger af sjældne og eftertragtede smagsudtryk.

Fakta: The Whisky N Rum Show 2023

The Whisky N Rum Show 2023 finder sted 15.-16. september i Forum i København. Det er andet år i træk, messen bliver afholdt. Arrangørerne har tidligere blandt andet også stået bag Nordic Rum Fes.

Billetter købes på www.whiskynrum.show 

Spar kr. 70,- på valgfri billet ved at benytte rabatkode: Spiseliv

 

Billetterne bliver også solgt på dagen i døren for 499 kr., hvis der er flere tilbage.