Riesling, den lille drue med den særlige poesi, der allerede for flere år siden fik udarbejdet et særligt manifest af fire kultbønder fra hhv. Mosel (Johannes Selbach), Alsace (André Ostertag) og Californien (Randall Grahm), har nu også sin helt egen uge, som den lille hyggelige øko-restaurant BioM fejrer på behørig vis.

BioM har inviteret Lasse Kruse fra Krone Vin, der netop er specialiseret i tysk vin og i særdeleshed i riesling, i studiet. Eller. I restauranten. Han medbringer en ordentlig stakfuld vine, som han præsenterer og kommenterer til en særlig rieslingmenu udarbejdet af BioM's gode kokke.

Den store riesling-smagning finder sted d. 31. marts hos BioM. Kom og smag fire forskellige rieslingtyper samt frigivelse af den nye årgang fra Ahr-producenten Christoph Richter!

BioM serverer en herlig 4-retters menu og sammen med de syv vine koster det 695 kr. pr. riesling-glad snude. Det er nok en god idé at bestille bord!

MENU
Velkomst:
Peter Mentges, Riesling Sekt

Forret:
2009 Riesling Nefer Frauenberg QBA, Feinherb, Weingut Laurentiushof, Mosel, samt: 2008 Riesling Kabinett, Kronenberg-Terrassen, Weingut Peter Mentges, Mosel.

Mellemret:
Weissburgunder 2007 samt Grauburgunder fra Pfaffenwiessmarken ved byen Lorch, Weingut Graf von Kanitz, Rheingau.

Hovedret:
2 forskellige rødvine lavet på spätburgunder i 2009 årgangen fra Weingut Christoph Richter i Ahr:
2009 Altenahr Eck, Spätlese Trocken
2009 Ahrweiler Rosentahl, Spätlese Trocken

Dessert:
2009 Riesling Auslese “Von der Lay”, Weingut Rita & Rudolf Trossen, Mosel.