Mandag d. 6. Januar kl. 10.00 åbnede restaurantfestivalen Dining Week op for, at man kan skrive sig i kø. Der er rift om billetterne hvert eneste år, og derfor er det en god idé at sikre sig et kønummer, inden billetsalget for alvor sparkes i gang mandag d. 13. januar 2020 fortæller marketingmanager Nusha Riis Hassani.

Vi kan se, der allerede er godt gang i aktiviteten på vores hjemmeside. Så det lover godt for årets Dining Week. Det er også et specielt år i år, fordi vi kan fejre 10-års jubilæum. Det gør vi med det største program nogensinde og med masser af konkurrencer og oplevelser for gæsterne,” siger Nusha Riis Hassani.

Blandt de nye oplevelser på programmet er en eksklusiv 10-retters menu til 500 kr. hos 10 af landets toprestauranter som fx Roxie, Kokkeriet, Moment, Almanak, Aamanns 1921, Brace, Radio, Selma, SuRi og Nymindegab Kro.

Vi forventer et højt besøgstal i år. Dels har vi flere restauranter med i år, og så håber vi, at de nye restaurantoplevelser kan tiltrække et nyt publikum,” lyder det fra Nusha Riis Hassani.

I løbet af de seneste 10 år har Dining Week spredt sig fra København til hele Danmark, og er i dag Nordens største restaurantfestival. Over 100.000 gæster forventes at besøge Dining Week i 2020, som løber af stablen 7.-16. februar

Konceptet er altid det samme: Spis en tre-retters menu inkl. S. Pellegrino-mineralvand for 215 kr. + gebyr på alle restauranterne i hele vinterferien. 

Listen over restauranterne kan ses på diningweek.dk/restaurants

Så er der åbnet for køen til Dining Week 2021

Foto: PR

Fakta

Hvad: Dining Week 2020

Hvor: Over hele landet

Hvornår: 7.-16. februar 2020

Hvor meget: 215 kr. + gebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. S. Pellegrino -mineralvand.

500 kr. + gebyr pr. person for en 10-serveringsmenu inkl. S. Pellegrino- mineralvand.

Hvordan: Billetter sælges via www.diningweek.dk 

Om Dining Week

Idéen bag Dining Week var at få flere danskere ud at spise og samtidig hjælpe restauratører til
flere gæster i uge 7, den mest stille uge på året for restauratører. Konceptet er enkelt. Alle
restauranter serverer en tre-retters menu til samme pris uanset restaurant og tidspunkt.

Dining Week har været en stor succes og tiltrækker et stadigt større publikum. Uge 7 er nu vendt til den bedste uge for mange restauratører. Det, der startede som et københavnsk initiativ, har spredt sig til hele landet og kan i dag kalde sig Nordens største restaurantfestival.

Gennem årene har Dining Week udvidet med nye festivaler som Dining Week Sharing i uge 42,og i København en særlig Tivoli Dining Week i uge 6 samt Cocktail Week i uge 7. 

Dining Weekarrangeres af Foodmovers og partnerne San Pellegrino og Copenhagen Food.

Tal

● Det første år 2011 deltog 56 restauranter fra København med 27.000 solgte billetter.

● På 10 år er Dining Week vokset til at dække hele landet med 52 deltagende byer i 2019.

● I 2019 deltog 210 restauranter i Dining Week med 110.000 solgte billetter på landsplan.

● I 2020 forventes 250 deltagende restauranter og over 110.000 solgte billetter.

Dining Week 2020 (7.- 16. februar)

Dining Week fejrer 10 års jubilæum i 2020 med det største program nogensinde. Derfor er

festivalen udvidet fra 7 til 10 dage og byder på masser af konkurrencer og præmier. For første

gang er der mulighed for at købe en vegansk tre-retters menu.

Helt særligt udbyder Dining Week en eksklusiv 10-retters menu til 500 kr. hos 10 af landets

toprestauranter. Her kan gæster få en madoplevelse ud over det sædvanlige på Kokkeriet,

Brace, Radio, Selma, SuRi, Almanak, Aamanns 1921, Roxie, Moment, Nymindegab Kro.

Om gæsterne

Typisk er det kvinder mellem 35 og 55 år, der køber billetter, men Dining Week har gæster i alle aldre. For mange familier er Dining Week blevet en hyggelig tilbagevendende event. De mere
entusiatiske gæster køber 6-10 billetter, så de kan prøve flere restauranter, og de rigtig hardcore fans spiser ude hver aften under Dining Week.