Picture

Rambla

Steaks og fisk på grillen, små lækre lune og kolde tapas, inspireret af Barcelona og åben til frokost og aften. Smagsfulde tasting menuer, med både få og mange retter og med en aften som kan starte allerede kl. 17, kan man nå meget inden aften koncerten i Royal Arena.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Picture

Rasoi

Spis hjemmelavet indisk mad i flotte lokale, indrettet i Nordisk design. Køkkenet har fokus på smag og farver, som er indbydende for en lækkersulten gæst. Restauranten er åben til frokost og aften og ligger mellem metro stationerne Bella Center og Ørestad.

LÆS MERE RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Picture

Nachos

Må maden være Mexicansk og indretningen noget fra det vilde vesten, så spis dig mæt hos Nachos i Field´s i gåafstand fra Royal Arena. Her er a la carten fyldt med populære mexicanske retter, som burritos, chili con carne samt burger. Og vil man helst have et bredt udvalg, så er der en stor buffet klar. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Picture

Cafe 8tallet

Nyd en fantastisk udsigt udover Amager fællede og spis dejlig mad samtidig. Her er herligheder på tallerkenen hele dagen med brunch, burger, smørrebrød og om aftenen diskes der op med 3 retters sæson menu.

LÆS MERE OM CAFEEN HER OG BOOK BORD

Picture

Dalle Valle Fields

Varm op med en stor buffet i Fields inden koncerten i Royal Arena, bestil en af de mange gode a la carte retter, kaffe med kage eller en cocktail. Her er god plads til hele selskabet samt til dem som gerne vil være på tomandshånd.

LÆS MERE OM CAFEEN OG BOOK BORD

Picture

Kastrup Strandpark

En dejlig frokost bestående af lækkert Smørrebrød eller en aften med franske menuer. Restauranten har en skøn terrasse med udsigt til Strandparken og underholdt af flyene som lander og letter samt fine både nær Den Blå Planet.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Picture

The American Restaurant &Diner

Spis store burgere og steaks tilberedt på restaurantens kulgril i moderne omgivelser, i den bedste amerikanske diner stil. Her er afslappet, hyggeligt og der er også gode burgere til vegetaren.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Royal Arena - men hvor skal vi spise?

Grand Cafe i Fields

Flot fransk cafe og restaurant i Fields. Her er udsigt over Ørestaden og takket være de høje panorama vinduer kan man følge vejrets sæsoner og ikke mindst den altid smukke solnedgang. Køkkenet er primært fransk inspireret men også med en god hjemmelavet brunch og lækre burgere. Perfekt sted at starte sin aften inden turen går til Royal Arena, som ligger i gå afstand.

LÆS MERE OM CAFEEN OG BOOK BORD HER

Royal Arena - men hvor skal vi spise?_1

The South Indian i Fields

The South Indian er stærkt forankret i Chettinad køkkenet, som tager dig med på en aromatisk og smagsfuld rejse igennem det sydlige indien, med oprindelse i en lille by Nedungudi ca. 600 km syd for millionbyen Chennai, tidligere kaldt Madras. The South Indian har flere restauranter, så der er rig mulighed for at smage dette køkken.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER