Royal Arena - men hvor skal vi spise?

10/3 2017
Opdateret 4/5 2018

 

Så er datoen på plads og alle glæder sig til en fed koncert eller anden underholdning i Royal Arena. Men hvor spiser man inden den store begivenhed?

Rambla

Rambla

RAMBLA bar & grill er inspireret af det moderne Barcelona. Stilen er enkel, hyggelig og maden er det bedste fra alle verdener. Små varme og kolde tapasretter, steaks og fisk fra grillen.

Ramblas profil på Spiseliv »

Rasoi

Rasoi

Traditionel indisk mad møder nordisk design i unik forening på Rasoi, som har til huse i VM-bjerget mellem de to metrostationer Bella Center og Ørestad.

Rasois profil på Spiseliv »

Nachos

Nachos

Mexikansk restaurant indrettet med spisebåse, kaktusser og andre effekter, som leder tankerne mod Det Vilde Vesten. Kortet rummer en række kendte klassikere fra det mexikanske køkken, for eksempel nachos, burritoer, chili con carne og enchiladas. Du kan også hoppe ombord i en BBQ-burger eller en gang pasta. Mange af retterne fås også i vegetariske udgaver.

Nachoss profil på Spiseliv »

Cafe 8tallet

Cafe 8tallet

På kanten af fælledens fredede uendelighed, i BIG´s prisbelønnede byggeri ligger Cafe 8tallet, med måske byens bedste udsigt. Verdensarkitektur, natur, himmel og horisont. Sæt dig ned og nyd det hele sammen med lækker mad og drikke.

Cafe8tallets profil på Spiseliv »

Dalle Valle Fields

Dalle Valle Fields

Dalle Valle er en alsidig café, hvor der både er mulighed for at nyde en god kop kaffe med et stykke kage, en øl eller måske en velshaket cocktail fra den velassorterede bar, som tårner sig op midt i lokalet. Til sulten er den store buffet som byder på varme retter, det kolde køkken og salatbar. 

Dalle Valle Field'ss profil på Spiseliv »

Kastrup Strandpark

Kastrup Strandpark

Kastrup Strandpark ligger for enden af Amager Strand med udsigt til lettende fly og stolte skuder. Aftenkortet er præget af franske klassikere og menuer, mens der til frokost især lokkes med klassisk dansk smørrebrød tilberedt fra bunden.

Kastrup Strandpark s profil på Spiseliv »

The American

The American

The American ligger i Fields, tæt på Royal Arena. Flammerne fra restaurantens kulgrill giver masser af god smag til det saftige oksekød, der stammer fra den verdenskendte kødkvægsrace, Black Angus. Kvæget har gået frit rundt på de sydamerikanske græssletter og spist sig stor og saftig. Derfor kan du også forvente møre steaks og saftige burgere på The American Burger and Diner. 

The Americans profil på Spiseliv »

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.